Din sertarul cu noutăți: un cover Jessie J

Defectul meu în materie de muzică e că mereu caut piese și artiști noi. Spun defect, pentru că până acum aș fi putut asculta ceva albume mari din industrie pentru a avea o bază culturală. Așa cum l-am descoperit cu plăcere pe Jim Croce și asta datorită unui episod din „Transparent” în care singurul lucru interesant a fost discuția între doi frați despre una dintre piesele lui, „Operator”. Așa că rămân cu această pretenție că într-o zi voi deschide youtube-ul și voi da drumul unor piese oldies but goldies.

V-am mai spus eu câte ceva despre cultura mea muzicală restrânsă, despre așa-zisa moștenire de la ei mei și despre noutățile pe care le strâng cu nu foarte multă trudă în Playlist de Weekend. Să vă amintesc și că îmi place rapul underground românesc? Și aici, cu toată dragostea pentru muzica asta, am încă mari carențe.

Dintre artiștii noi, pe val, pe care i-am urmărit în descoperirile mele se numără Jessie J. Nu foarte populară ea, dar destul de talentată pentru a primi atenția mea multor iubitori de pop. O să spun mereu că britanicii sunt cei mai buni cântăreți și producători din lume, așa că Jessie J e cu atât mai interesantă. Despre ea cred că nimeni nu o poate întrece în lejeritatea cu care cântă. Andra Day, încă nu am descoperit exact ce cântă, are o voce călduță și vă recomand „Rise Up” pentru a-i asculta într-adevăr vocea.

Da, aduce cu Rihanna, dar nimeni nu-i ca Riri, nu? Andra Day a făcut în schimb un cover după „Mamma knows best” care confirmă acea lejeritate vocală pe care o are Jessie J, colegă de școală cu Adele. Andra s-a străduit ceva, dar i-a ieșit destul de bine.

Dacă aveți piese vechi pe care o neștiutoare ca mine ar trebui să le asculte, atunci vă rog să primesc orișicâte linkuri doriți să le postați aici, în comentarii.

Foto: © 2016 Andra Day & Warner Bros. Records

Dacă ți-a plăcut articolul, m-aș bucura să-i dai un share!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *