Cel mai bun moment la Oscar

Cel mai bun moment la Oscar

Ați citit ieri pe bloguri păreri despre cine trebuia sau nu să câștige Oscarul. Indiferent de preferințele fiecăruia, cred că toată lumea e de acord că Leonardo DiCaprio a primit ce trebuia. În afară de acest mare moment, din ce am citit azi prin presă, amfitrionul se pare că i-ar fi mulțumit pe toți cu discursul său.

Înainte de ceremonie a fost o întreagă dezbatere despre lipsa nominalizaților de culoare la Oscar și toată lumea a venit cu o opinie. Unii chiar îl rugau pe Chris Rock să boicoteze evenimentul. Și nu mi se pare o dovadă mai mare de bărbăție decât puterea acestuia de a se ține de cuvânt și de a păși pe scenă cu mândrie.

Lăsând la o parte problema rasismului, deloc o problemă locală, ci una care trebuie să înceapă să fiarbă de la cei cu autoritatea celor de la Hollywood, vreau să extrag un singur cuvânt din discursul lui Chris Rock ce se aplică tuturor celor care vor să reușească în viață: oportunitate.

Cu siguranță că șansele nu sunt niște săgeți marcate pe trotoar, dar e suficient ca doar o dată să fi privit într-o altă direcție pentru ca cineva să îți remarce talentul. Și exemple din astea sunt destule în lumea filmului. Urăsc poveștile cu persoanele care ar fi fost spovedite de vreo pasăre când nici nu se așteptau. Cu toate că îmi e greu să recunosc și mi-a luat ceva timp până am descoperit că lucrurile astea se întâmplă, poate nu tocmai persoanelor care merită, dar că se întâmplă.

Discursul lui Chris Rock a fost poate singurul moment de la Oscaruri care chiar a contat. DiCaprio pe scenă cu un Oscar? Singurul motiv pentru care ar fi meritat să te trezești lunea la cinci dimineața.

Relive Chris Rock's highly anticipated #Oscars opening monologue presented by Samsung Mobile USA.

Posted by ABC Television Network on Sunday, February 28, 2016

foto aici

Dacă ți-a plăcut articolul, m-aș bucura să-i dai un share!

2 thoughts on “Cel mai bun moment la Oscar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *