Despre mine

despre mine - elena pelmus

În fiecare persoană pe care o cunoști există o versiune a ta. E ca și cum fiecare întâlnire pe care o ai cu cineva nou redă o imagine a personalității tale în acel moment. Dacă ar fi să aduni toate imaginile cu tine din trecut într-o oglindă, te-ai vedea pe tine în diferite stări, emoții și stiluri. Aș numi această abilitate o super-putere de a te regăsi  în orice timp și spațiu.

Legat de cine sunt eu, în acea oglindă, aș spune că nu multe s-au schimbat.

Și acum privesc oamenii cu zâmbetul pe buze și le spun cu greu „Nu”. Încă îmi place să scriu și fac asta zi de zi. Încă sunt prietenă cu sinceritatea și cred că voi fi toată viață. Mi-e frică în continuare de greșeli, dar din ele învăț, așa ca mă străduiesc să le tratez cu calm și bunăvoință. Și acum cred că pot oricând să o iau de la capăt și să trec cu încredere peste obstacole.

Nu știu dacă sunt de modă veche sau nu, dar oriunde am lucrat, am căutat să găsesc acel mentor care o să-mi schimbe radical părerea despre viață. Culmea e că nu l-am găsit, dar am descoperit diferite voci care m-au îndrumat într-un fel sau altul. Am început prin a-mi dori să lucrez în televiziune. Câțiva ani mai târziu, învățam pentru o diplomă în științele comunicării, iar Internetul a fost primul meu loc de muncă într-o clădire de sticlă în București. M-am îndrăgostit de digital prin 2009 și am ajuns să îl prețuiesc și să îl decorez ca pe o casă nouă.

Peste toate funcțiile avute și dincolo de ce m-a învățat practic, sunt în continuare de părere că facultatea a contat enorm în dezvoltarea mea, pentru că mi-a oferit structura teoritică de a înțelege domeniul în care activez și, în cele din urmă, de a-l folosi în cei mai buni parametri.

Dacă mă uit din nou în oglindă la cea de acum, aș spune că foarte mult au contat oamenii pe care i-am întâlnit și dacă ar fi să regret un lucru, ar fi acela că n-am fost suficient de curajoasă. A fost în schimb timp de a cunoaște oameni care m-au învățat muzică, imagine, scris și cât contează astea în spațiul digital de azi. Sper că să mă uit din nou în acea oglindă peste ani și să mă văd pe mine la fel dorincă să călătoresc, să învăț și să întâlnesc oameni extraordinari.

Fragmente video cu mine:

  • Spot care a avut ca temă promovarea vlogului:

  • Am apărut in clipul „Happy in Ploiesti”, proiect realizat împreună cu SMA Studio.

  • Am făcut parte din proiectul extraordinar „TEX & The City Lights”:

  • Foto realizată de un prieten, Dragoș

Ne vedem online!