Despre mine

despre mine - elena pelmus

Am crescut într-o familie modestă, cu părinți care au dobândit tot ce au prin forțe proprii, așa că mare parte din valori mi le-am luat de la ei. Prin liceu, îndrăgostită deja de Mihail Sebastian, am adaptat un citat din jurnalul lui și l-am transformat în motto: „Aș cere vieții doar puțină liniște, un bărbat, cărți și o casă curată”. Încă mă ghidez după citatul ăsta, pentru că asta e ce tot ce-mi doresc, sincer, de la viață. Între timp, am întâlnit oameni care mi-au oferit încredere și m-au ajutat să construiesc un traseu profesional în marketing.

Apoi am ajuns să văd lumea în zecile de călătorii făcute până acum. Nu le-am numărat, nici nu vreau, pentru că e greu să mă opresc. Ador să descopăr lumi noi și tot ce văd să povestesc aici, pe blog, într-o formă cât mai amuzantă pentru tine, cel care mă citești. Cu toate că ar trebui să știi că fiecare cuvânt este dedicat deja cuiva special. O persoană de la care am furat plăcerea de a scrie și cu care chiar dacă abia vorbesc, ea nu știe câte i-am spus deja. Sau poate că din contră, a citit cam tot.

Scriu, așadar, despre experiențele prin care trec sau revelațiile care apar după lectura vreunei cărți. Privește acest blog ca un loc unde amândoi suntem martorii transformării unui om. Și te invit să ne distrăm împreună.

Sunt o introvertită get-beget, tocmai de asta nu-mi dau seama cum de am acceptat să apar în aceste două proiecte video, dar sunt foarte #happy că am făcut-o.