Ieri am comis-o cu niște paste. M-am oprit însă la timp și nu le-am făcut cu carne.
Pastele le-am fiert cum știe deja toată lumea: le-am pus în apă clocotită, cu sare preț de câteva minute.
Pentru sos am folosit:
- ceapă
- ardei gras
- roșii cherry
- oregano
- busuioc
Am tras la tigaie ceapa tăiată mărunțel, după care am adăugat ardeii și în scurt timp roșiile (toate astea le-am cules din grădina mamei…sunt o norocoasă). Și nu că nu erau ele gustoase, dar sarea’n bucate face totul așa că le-am condimentat după bunul plac.
După ce am contopit pastele cu sosul le-am dat la cuptor până s-au rumenit bine, bine, iar la sfârșit le-am pus țanțoșul busuioc.
Nimic mai simplu!
În fiecare luni, Cătălina vă aduce “Porția de sănătate”. Pentru a vedea restul de preparate, intrați AICI. Dacă v-a plăcut preparatul și vreți să-l dați mai departe, vă recomand să folosiți hashtagul: #portiadesanatate.
Mplace cand se contopesc kestii, mai ales cele antagonice (mari cu mici, tari cu moi, albe cu negrii) … de exemplu, dacii cu romanii, pnl cu pdl, pedepsele mai mici cu cea mai mai mare si da, pastele cu sosul – yammi yam!
cele din urma sunt cele mai bune 😀