Paste

portia de sanatate paste

Ieri am comis-o cu niște paste. M-am oprit însă la timp și nu le-am făcut cu carne.

Pastele le-am fiert cum știe deja toată lumea: le-am pus în apă clocotită, cu sare preț de câteva minute.

Pentru sos am folosit:

  • ceapă
  • ardei gras
  • roșii cherry
  • oregano
  • busuioc

Am tras la tigaie ceapa tăiată mărunțel, după care am adăugat ardeii și în scurt timp roșiile (toate astea le-am cules din grădina mamei…sunt o norocoasă). Și nu că nu erau ele gustoase, dar sarea’n bucate face totul așa că le-am condimentat după bunul plac.

După ce am contopit pastele cu sosul le-am dat la cuptor până s-au rumenit bine, bine, iar la sfârșit le-am pus țanțoșul busuioc.

Nimic mai simplu!

În fiecare luni, Cătălina vă aduce “Porția de sănătate”. Pentru a vedea restul de preparate, intrați AICIDacă v-a plăcut preparatul și vreți să-l dați mai departe, vă recomand să folosiți hashtagul: #portiadesanatate.

2 thoughts on “Paste

  1. Mplace cand se contopesc kestii, mai ales cele antagonice (mari cu mici, tari cu moi, albe cu negrii) … de exemplu, dacii cu romanii, pnl cu pdl, pedepsele mai mici cu cea mai mai mare si da, pastele cu sosul – yammi yam!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *