„The Walking Dead 5” începe de la Terminus

“The Walking Dead” este unul dintre cele mai vizualizate seriale tv în toată lumea. De curând, s-a terminat sezonul 4 și, chiar dacă îmi place mult ideea serialului, trebuie să recunosc că pe alocuri mă plictisește. Fanii care s-au strâns de-a lungul sezoanele sunt însă nerăbdători să înceapă al cincilea sezon care, probabil, va continua acțiunea în Terminus.

O fotografie publicată de AMC ne reamintește de locul în care eroii noștri au fost ascunși atunci când au crezut că au dat de locul ideal de supraviețuire. Chiar dacă scopul fotografiei este acela de a ne reaminti că se lucrează la sezonul 5, cei de la Collider speculează un posibil scenariu care să ne pună imaginația și nerăbdarea la încercare.

Cred că toată lumea știe că “The Walking Dead” este de fapt o adaptarea a comicsurilor cu același nume. Serialul s-a îndepărtat puțin de la structura inițială a poveștii, așa cum putem observa și în Game of Thrones, dar în mare sursele de inspirație tot din comics vin. Pe Collider am citit că acțiunea ar putea continua cu povestea „Fear the Hunters” unde protagoniștii sunt duși la Washington de către un grup de oameni care se dovedesc a fi canibali.

Ar fi interesant să descoperim un nou soi de monștri, penru că de zombie parcă ne-am cam plictisit. În plus, întotdeauna m-am întrebat până unde pote ajunge un serial în care eroii încearcă să scape de același lucru din nou și din nou. Oricum, acțiunea pare să se complice în următorul sezon și voi continua să mă uit doar pentru a afla cine dintre vii va fi următorul care moare.

The-Walking-Dead-Season-5-Preview-Rick-Grimes

Dacă ți-a plăcut articolul, m-aș bucura să-i dai un share!

One thought on “„The Walking Dead 5” începe de la Terminus

  1. Pingback: "The Walking Dead" - drumul spre plictis | Elena Pelmus-PR si timp liber

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *