Oare nu se termina “Supernatural”?

Am mai recunoscut-o! Mă uit la multe seriale, parte din ele geniale, o parte cam idioate. Nu știu în ce categorie să încadrez “Supernatural”, dar încep să am îndoieli că ar intra, așa cum era de așeptat, în rubrica “idioate”. Când speram că sezonul 9 va fi sfârșitul acestui serial, am rămas uimită să văd că de fapt nu vrea să se termine, făcându-l pe Dean un demon.

Partea bună e că Mark Sheppard (foto) si Misha Collins (Castiel) continuă să fie în casting, având în vedere că personajele principale, Dean și Sam, au devenit din ce în ce mai plictisitoare cu drama lor frățească. Sunt sătulă deja de scenele în care Dean încearcă să îl protejeze pe micuțul frate.

Partea tristă e că eu cu siguranță o să mă uit la un serial care nu îmi oferă nicio altă satisfacție decât aceea de a auzi pe cineva vorbind în timp ce adorm. Și, probabil, mulți dintre voi sunt în situația mea.

Încă uimită că va mai exista o continuare a acestui serial, vă îndemn să nu vă petreceți timpul cu el oricât de arătos ar fi Dean, mai ales acum când s-a transformat în cel mai sexy demon.

Dacă ți-a plăcut articolul, m-aș bucura să-i dai un share!

3 thoughts on “Oare nu se termina “Supernatural”?

  1. aha. deci eu inteleg de aicisa ca tre sa reiau vizionarea. Dean, demon. minunat!
    SUPERficiala, stiu. eh, micile placeri ale vietii!

  2. Pingback: Teoria timpului pierdut |

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *