O lecție de viață de la un model cunoscut

Probabil că știți cine este Cara Delevingne. A devenit model de foarte mică, iar în ultima vreme are foarte multe de lucru ca actriță. Ceea ce unii dintre noi poate nu știam despre ea e că a urât modelingul mare parte din carieră, iar trupul pe care l-a afișat de atâtea ori în cadrul prezentărilor de modă a devenit de nerecunoscut pentru ea. Cara a acordat mai multe interviuri în ultima vreme spunând că viața de model a maturizat-o într-un ritm cu care deseori nu a putut ține pasul.

Întâmplarea a făcut ca în timpul apariției acestor interviuri să dau peste alte două materiale video ale unor femei-model. Una dintre ele a fost invitată la o conferință TEDx și a dus în discuție aceeași problemă expusa de Cara. Ura față de propriul corp. Laura Giurcanu, una dintre câștigătoarele Next Top Model, mărturisește pe vlogul său că experiența emisiunii a fost grozavă, doar că fetele care vor sa devină model ar trebui să se pregătească pentru a fi considerate o simplă bucată de carne.

E paradoxal cum în lume există femei care vor să fie ca aceste modele (inclusiv eu), iar ele nu se simt deloc bine în pielea lor. Prin urmare, e bine că avem astfel de declarații publice, pentru că ne reamintesc faptul ca nicio profesie nu e chiar atât de frumoasă și interesantă pe cât am crede. Cameron Russell spune foarte bine în conferința pe care o susține. Imaginea e superficială, așa că nu suntem ceea ce afișăm, ci ceea ce ne dorim ca alții să creadă despre noi.

Precum Cara Delevingne, e bine să începem să schimbăm ceva la noi și să o facem spre binele nostru. O lecție bună de viață ne oferă aceste femei, nu credeți?

Foto

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *