Urmariti orice stand-up video cu Amy Schumer. Acum!

Pe indragitul youtube, care pentru mine e a doua cea mai importanta retea sociala din viata unui om, am descoperit-o pe Amy Schumer. Nu stiu cati dintre voi o stiti, dar ca un scurt rezumat, tipa are propriul show, denumit chiar “Inside Amy Schumer”, iar de curand a jucat in “Trainwreck”- un film scris de ea, care are o echipa interesanta, in frunte cu Judd Apatow, adica regizorul.

Am vazut-o pe la diverse emisiuni inainte sa urmaresc un spectacol intreg de stand-up cu ea. Are o aparitie senzationala si cu greu iti poti stapani rasetele cand o asculti. E prima femeie pe care o stiu din stand-up. Sigur, stiu acum ca exista multe altele, dar ea e prima pe care o ascult si, odata cu ea, am mai scapat cateva prejudecati de pe umeri. E absolut grozava. Am ras cu gura pana la urechi la fiecare video care exista cu ea pe youtube.

Pana sa recunosc ca am facut o adevarata obsesie fata de aceasta blondina americana, va recomand cu drag sa rasfoiti oricare dintre clipurile in care apare pe youtube si cu seama sa va uitati la unul dintre momentele ei de stand-up. 🙂

Dacă ți-a plăcut articolul, m-aș bucura să-i dai un share!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *