Cum sa imbatranesti si chiar sa iti placa!

Cum sa imbatranesti si chiar sa iti placa!

V-am mai zis eu. Actritele se pricep sa motiveze oamenii prin simple cuvinte. Dupa Kate Winslet, o alta doamna a Hollywoodului vobeste despre imbatranire intr-un mod elegant si cu zambetul pe buze. Dupa ce o s-o vedeti si voi pe Sharon Stone vorbind despre batranete, veti vrea sa ajungeti la varsta ei si sa fiti la fel de impacati si fericiti.

Actrita a implinit saptamana aceasta 57 de ani. Unii o numesc baba. Logic. De fapt e o alta versiune de-a ei, una, as zice eu, mai simpatica, mai gingasa si mai… femeie! Imi amintesc ca am citit un articol despre ea, acum cativa ani, in care declara, dupa o absenta indelungata din viata publica, faptul ca i-a mult timp sa se acomodeze cu noua ei fata. Cum treci peste un astfel de soc? Ea spune ca a studiat cum ar vrea sa fie batrana. Asa a descoperit dansul si s-a tinut de el, pentru ca ii place. Un sfat bun pentru noi toti. Sa imbatranim cu gandul la activitatile care ne plac si ne motiveaza sa pastram sufletul ala tanar.

Sa spunem ca frumusetea femeii din „Basic Instinct”, una dintre cele mai sexy persoane de la Hollywood, s-a ofilit, ar fi o mare farsa. Acordam atat de putin credit unei persoane celebre ca uitam de vigoarea care se ascunde in trupul acestor femei. Un exemplu imi vine in cap: Judi Dench. Si sunt multe. Maggie Smith care este o dulce pe ecrane. Da, cu toate ridurile ei. Cand ma duc la bunica-mea in vizita imi lipesc fata de a ei doar pentru a le simti pe pielea mea. Si apoi le ating pe rand, iar ea rade.

Si ce e mai important dupa ce inveti sa imbatranesti? Sa fii integru. Aici nu e greu. Daca ai fost asa toata viata, cum se gasesc astfel de oamenii si pe la Hollywood, e floare la ureche. Cel putin pentru ea asa pare. Sigur, a avut si dansa de facut cateva concesii la viata ei. Dar cine nu? Daca ramai integru, nu te poti numi o persoana demotata, mai spune ea. Si ii cam dau dreptate. Integritatea e poate cea mai veche „meserie” din lume.

Imi place asa mult de ea in clipul asta ca m-am uitat de nenumarate ori ca o nebuna. Face cumva si te inspira, iti da energie, te motiveaza. Priviti-o!

E frumoasa rau, nu-i asa?

foto. 

Dacă ți-a plăcut articolul, m-aș bucura să-i dai un share!

2 thoughts on “Cum sa imbatranesti si chiar sa iti placa!

  1. Totul tine de atitudine si de felul cum vrei sa arati, nu poate nimeni sa fac imposibilul insa ne deosebeste pe toti felul cum incercam sau cum luptam cu batranetea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *