Super-femeia la 40 de ani

Super-femeia la 40 de ani

Sunt femei ca Mihaela Radulescu care incearca sa ne convinga de faptul ca la 40 de ani orice femeie trebuie sa arate de 20 si asta pentru ca sportul si mancarea sanatoasa o ajuta sa devina asa. De operatiile estetice nu spune nimic cu toate ca figura ei exprima (ne)reusita operatiilor extetice ca parte din procesul de anti-imbatranire. Din fericire, sunt si femei in lume, chiar mai cunoscute ca ea, care pot sta ca exemplu pentru bucuria de a-ti arata varsta.

Kate Winslet are 3 copii, dintre care unul care s-a nascut acum 1 an si cateva luni. Ce e super-uman la ea este faptul ca un chip ca al ei nu face caz (inter)national despre felul in care arata, ba din contra, pare ca se bucura de forma trupului ei ca parte dintr-un proces firesc de imbatranire. Uraste notiunea de „post-baby standards” si are o filozofie pe care orice femeie moderna ar trebui sa si-o noteze in agenda proprie:

 „The ones who look real, the ones whose lives you can see in their faces. Those are truly beautiful women”. [sursa]

Winslet declara in continuare ca preocuparea ei principala in viata este sa fie o mama buna, asa ca iata aici un model despre care sa se scrie in presa!

Meryl Streep, Emma Thompson, Susan Sarandon si Judi Dench. Acestea ar trebuie sa fie femeile care sa ne predea noua, „femeilor de rand”, ceva despre normalitatea la o varsta inaintata, dar nu o fac laudandu-se cu fericirea lor. Si stiti de ce? Pentru ca asa e normal.

Asadar, in realitate, super-femeia nu exista. Nici la 40, nici la 30 si nici la 20 de ani. Exista doar femei normale cu abilitati extraordinare si depinde doar de ele cum isi folosesc aceasta „putere” pentru a atinge ceea ce orice „om de rand” cauta pana la urma si anume fericirea.

Super-femeia la 40 de ani foto

Dacă ți-a plăcut articolul, m-aș bucura să-i dai un share!

One thought on “Super-femeia la 40 de ani

  1. Pingback: Cum sa imbatranesti si chiar sa iti placa! | Happy Blog

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *