Acum ii inteleg pe oamenii pisici

Acum ii inteleg pe oamenii pisici

Stiti cum in Game of Thrones – cartea si partial in serial, exista anumiti oameni care sunt denumiti oameni lupi? Cei din casa Stark sunt frecvent numiti asa, datorita abilitatilor supranaturale de a intra in pielea lupului si de a trai precum el. Oamenii pisici, dupa mine, sunt acele fiinte care inteleg cel mai bine comportamentul felinelor acestora mici si pufoase care ne topesc cu fiecare poza de pe Facebook. Dupa ce Vuvu, pisicul meu temporar adoptat, a plecat, am inteles intr-un final ca eu nu pot sa fiu un om pisica. Iata si de ce!

Nu e vorba despre par, despre mirosul din casa de fiecare data cand se ducea la toaleta si autoritatea pe care o impusese in casa, ci e vorba pur si simplu de educatie. In familia noastra, pisicile si cainii stau afara, nu dorm cu tine, nu mananca alaturi de tine si, mai ales, nu isi rezerva doar o baie a lor!

Vuvu sau „pisicu” (numele sau oficial din pasaport) este un motan cu foarte multa personalitate. Cand mergeam in vizita pe la el nici nu ma baga in seama, dar dupa cateva saptamani petrecute cu mine, avea deja abilitatea de a intra in sufletului omului (cam la propriu). Nu o sa uit niciodata momentul in care m-a trezit sa plec la munca (e destept va zic eu!).  Dar cu toate acestea, plecarea lui nu a fost suficient de trista incat sa vreau sa imi iau o pisica doar a mea.

Asadar, se trage din familie ca eu sa nu fiu un om pisica, dar cu certitudine mi-ar placea ca toti prietenii mei sa aiba una cu care sa ma joc sau ca macar Vuvu sa se intoarca din nou pentru o perioada.

Inca ma mai gandesc la el, cum alerga dintr-o camera in alta si cat de fraier parea cand se juca cu maslinele. Mi-e dor putin de plimbatului prin pat cand toata lumea incerca sa doarma si de privirea lui indiferenta cand voiam sa ma bage in seama.

In concluzie, pisu m-a invatat sa inteleg oamenii pisici si dragostea lor pentru aceste animale care pana in 21 august 2014 imi erau indiferente. In plus, orice poza de pe Internet cu o pisica, in cele mai dulci momente ale sale, ma emotioneaza, deci m-am convertit, ce sa mai!

Stiind ca va pleca, am facut un cont de tumblr pentru a-mi reaminti mereu de momentele petrecute impreuna in ap. 48 din Bucuresti.

Voi aveti o pisica?

Dacă ți-a plăcut articolul, m-aș bucura să-i dai un share!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *