Matthew McConaughey, atitudinea de invingator l-a facut atat de bun

Matthew McConaughey, atitudinea de invigator l-a facut atat de bun

Toata lumea discuta de ceva timp de Interstellar, iar aparitiile lui McConaughey in media s-au intensificat mai mult ca niciodata. Cel care nu a ezitat sa ii ia un interviu este Jimmy Fallon. In timpul emisiunii, am inteles ce e cu atitudinea asta lui Matthew, care trece dincolo de simpla figura a unui sex-simbol de 45 de ani.

Omul e grozav si am descoperit acest lucru in Dallas Buyers Club, cu toate ca mie mi-a fost greu sa aleg intre el si DiCaprio la Oscar. Imi place faptul ca a parasit comediile romantice care nu il duceau nicaieri, ba mai mult risca sa ramana in istoria cinematografiei drept barbatul frumusel de la Hollywood. Acum nu doar ca este unul dintre cei mai sexy barbati din lume (by People), ci si cel mai bun actor contemporan.

La show-ul lui Jimmy Fallon vorbeste foarte mult despre mama sa, care i-a insuflat cumva aceasta atitudine de invingator. A crescut cu minciuna ca ar fi castigat concursul Little Mr. Texas cand era doar un pusti. Mama sa chiar avea o poza cu el tinand in mana un trofeu. Abia la 39 de ani McConaughey si-a intrebat mama daca povestea este adevarata. Totul s-a dovedit o simpla inventie, iar cel care a castigat trofeul a fost de fapt un pusti de bani gata.

Mai tarziu, chiar mama sa il incurajeaza sa plagieze o poezie a unui faimos artist care il ajuta sa castige pe nedrept un concurs de poezie. Cu toate ca astfel de obceiuri nu sunt de incurajat, Matthew a crescut cumva crezandu-se foarte bun, iar asta se pare l-a transformat intr-un mare actor.

In prezent, toata lumea se bucura de succesul mamei sale, iar Interstellar este inca o dovada ca femeile sunt niste fiinte supranaturale care au singur scop in viata: sa scoata ce e mai bun din noi. Eu am vazut filmul aseara si, pentru a doua oara, McConaughey a reusit sa ma faca sa plang.

Nu sunt o fana a filmelor SF si incepe sa ma deranjeze foarte mult obsesia asta de a crea filme post-apocaliptice, dar daca e sa gasim un castigator al acestui trend, Interstellar ar fi acela. Nu stiu daca o sa castige Oscarul, dar cel putin o nominalizare pentru sunet o va primi.

Cine a mai vazut filmul?  

foto.

Dacă ți-a plăcut articolul, m-aș bucura să-i dai un share!

2 thoughts on “Matthew McConaughey, atitudinea de invingator l-a facut atat de bun

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *