I CAN: „cu multa pasiune si munca vei realiza lucruri marete”

Livia Iusan este PR la Suburban Magazine, revista infiintata de Madalin Chirila, cel cu care am stat de vorba acum ceva timp despre proiectul de promovare a culturii urbane. Pe Livia o stiu de pe vremea in care se implica in dezvoltarea unui site de hip-hop si ne-am apropiat cu ocazia unor evenimente de blogging.

Fiind o promotoare a culturii urbane, alegerea ei pentru piesa din Playlist de Weekend nu este de mirare. Va invit sa ascultati piesa lui Nas – „I Can” si sa vedeti motivele pentru care Livia ne-o recomanda:

Pe Nas l-am vazut live anul trecut, in cadrul festivalului B’estfest. Il ascult inca de cand eram mica, astfel ca, inca am impresia ca acel concert a fost doar un vis frumos.

Una dintre piesele pe care le-a cantat a fost „I Can”,  foarte draga mie si, pe care am si ales-o pentru „Playlist-ul de weekend”.  Face parte de pe albumul „God’s Son”, lansat in anul 2002.

Am invatat ca nimic nu este intamplator, ca toate au un scop. Lasa lucrurile sa decurga natural. Daca iti place un anumit domeniu, cu multa pasiune si munca vei realiza lucruri marete. Trebuie doar sa vrei. Nu exista „nu pot”!

„If I work hard at it, I’ll be where I wanna be”.

Livia Iusan scrie pe blogul personal, pe care il puteti accesa aici.

Daca v-a placut piesa, atunci va recomand sa folositi hashtagul #playlistdeweekend pentru a impartasi articolul in randul prietenilor de pe retelele sociale. 

Dacă ți-a plăcut articolul, m-aș bucura să-i dai un share!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *