Săptămâna asta am ales să renunț la carne asa că azi am reprodus o rețetă mai veche: orez cu ciuperci.
Orezul nu ar trebui să vă dea bătăi de cap. Pus la fiert în apă clocotită e gata în 10 minute (e orezul meu preferat pentru că boabele nu se lipesc între ele).
Ciupercile le-am gătit dupa bunul meu plac. Cum nu sunt de acord cu ceapa prăjită am preferat să o aburesc (nu…n-am vrajit-o :D), apoi am pus cubulețe de ciuperci ce au zăcut acolo până am considerat eu că sunt gata. La sfârsit am pus două linguri de suc de roșii, am zdrobit un cățel de usturoi si am lăsat la scăzut bine. Deși nu sunt mare fană a pătrunjelului mi-am făcut curaj si am pus puțin pe deasupra. Și gata… 🙂
În fiecare luni, Cătălina vă aduce “Porția de sănătate”. Pentru a vedea restul de preparate, intrați AICI.
Dacă v-a plăcut preparatul și vreți să-l dați mai departe, vă recomand să folosiți hashtagul:#portiadesanatate.