Ultimul sezon din Sons of Anarchy: final tragic?

Mai e o luna pana la premiera ultimului sezon din “Sons of Anarchy” si dupa cum ne arata trailerul nu prevad un final prea fericit pentru gruparea de motociclisti. Serialul asta a pacalit fanii de la bun inceput, reusind sa suceasca actiunea intotdeauna spre crima, batai si atat de multe tragedii ca iti venea sa iti tai venele cu privirea blocata in ecrane.

Ceea ce pare a fi o parte buna in clip este batalia finala si linistea de dupa furtuna pe care multi fani cred ca o asteapta. In sfarsit, toate clanurile din oraselul acesta plin de mafioti se vor infrunta si sper ca vom scapa de cateva dintre gastile raufacatoare. Cat despre SAMCRO, sunt sigura ca vor exista si printre acestia morti, dar Charlie Hunnam mi-as dori sa supravietuiasca. In inchisoare, dar sa traiasca.

Cei care inca nu ati vazut serialul, dar sunteti interesati de el, va invit sa cititi postul meu de aici.

Cred ca memorabila ramane replica lui Jax: “I already lost the woman I love,” says Jax. “I’m not going to lose my club” – premisa celui de-al saptelea sezon.

Per ansamblu, nu cred ca ne vom plictisi urmarind acest sezon, dar eu v-as recomanda sa va luati o bere langa voi pentru a rezista stresului.

Hai ca incepe, mai e putin!

Sursa foto.

Dacă ți-a plăcut articolul, m-aș bucura să-i dai un share!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *