„Sons of Anarchy”

Când am început să mă uit la „Sons of Anarchy„, mi-am zis neah! prea „moto” pentru mine. O singură dată s-a ivit oportunitatea de a merge pe un motor, cu prietenul meu de atunci, dar am refuzat. Cam în acelaşi mod m-am decis să urmăresc şi serialul ăsta. E drept faptul că orice poveste începe plictisitor, mai ales dacă un episod ţine 45 de minute, doar că acum abia aştept cel de-al patrulea sezon!

Un club de motociclişti, Samcro, sunt poliţişti şi gangstări în propriul orăşel, Charming/California. În centrul lor e frumuşelul JaxCharlie Hunnam, pe care eu l-am mai văzut în „Hooligans„, fiind de origine din UK. Jax ajuns la vârsta „critică” de 30 de ani duce o dublă luptă, prima de a aduce o schimbare, în cadrul clubului, urmărind paşii pe care tatăl său i-a sugerat într-un manuscris şi una sentimentală, căci nici dragostea nu e prea cinstită.

Creat de Kurt Sutter, pe care in serial il vedeti drept Otto, e şi el un soi de „bad boy on a motorcycle”, în viaţa reală. Pe soţia lui o vedeţi în film. Numită Regina motocicliştilor, Katey Sagal e posesoarea unui Golden Globe, la categoria „Best Performance by an Actress in a Television Series – Drama„. Dacă un astfel de premiu nu vă sugerează nimic, un motiv pentru care eu v-aş recomanda acest serial, se referă exclusiv la poveste, căci devine din ce în ce mai complicată. Să nu mai adaug cât de „gustos” e comicul într-o dramă despre familie.

Un alt pont, serialul se difuzează pe FX, acelaşi canal care transmite şi „Two and a Half Men„. Premiera celui de-al patrulea sezon din „Sons of Anarchy” are loc pe 6 septembrie.Dacă vă interesează, cel mai bine ar fi să citiţi pe site-ul lor mai multe despre prouducţie. Eu aproape că m-am uitat la toate promo-urile de pe net, despre sezonul4, dar ăsta mi s-a părut cel mai fain!

Dacă ți-a plăcut articolul, m-aș bucura să-i dai un share!

One thought on “„Sons of Anarchy”

  1. Pingback: Ultimul sezon din Sons of Anarchy: final tragic? | Elena Pelmus - blog

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *