Salata cu naut

Mențin alimentul de bază la fel ca săptămâna trecută și vă spun că eu m-am îndrăgostit de năut.

Salata cu năut e ușoară și de preparat și de digerat.

Am adunat la un loc:

  • năut fiert
  • baby spanac
  • ardei capia (e mai bun dacă îl ‘perpeliți’ un pic)
  • roșii
  • ceapă verde sau inele de ceapă uscată
  • măsline verzi
  • dressing din ulei de masline și oțet balsamic

Puteți să completați cu ce mai aveți voi poftă. Dacă ați găsit gusturi noi dați’mi de veste.

În fiecare luni, Cătălina vă aduce “Porția de sănătate”. Pentru a vedea restul de preparate, intrați AICI.

Dacă v-a plăcut preparatul și vreți să-l dați mai departe, vă recomand să folosiți hashtagul:#portiadesanatate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *