Din nou la alergat!

Am început din nou să alerg. Prima tură a fost în Parcul Izvor, zilele trecute, la 11 noaptea. Știu, sună penibil o tură, în realitate au fost două și cam dureroase. Ultima oară când am făcut sport a fost în luna decembrie. De atunci, am lenevit frumos și am sădit calorii ce acum ies din pantaloni sub formă de colăcei proaspeți, iar eu ca tot românul mă trezesc în aprilie să mă plâng că sunt grasă.

Am alergat cu grijă și încă speriată de apariția dulăilor, cu toate că Izvor e un parc liniștit și comod pentru alergat. Sper să nu primesc ocări din partea voastră că m-am apucat tocmai acum de sport, dar sunt determinată să îmi reiau activitatea de vara trecută când dădeam ture pe Sala Sporturilor din Ploiești. Deși e o modă acum să faci sport și toată media mondenă numai despre asta vorbește, în realitate sunt foarte puțini cei care transpiră pe vreun teren sau pe o bandă la sală.

Sigur, e mai ușor la fast-food, dar e și greu oricât de determinat ai fi să alergi corect la 24 de ani când nimeni nu stă să îți explice cum e cu respirația. Pe bune, care e faza? Cum să respir corect ca să nu obosesc așa repede?

Cel mai probabil că într-o lună o să mă văd alergând pe banda la sală, pentru că mă motivez mult mai ușor să ies din casă știind că am dat bani pe un serviciu.

Voi pe unde alergați sau ce sporturi faceți?

Dacă ți-a plăcut articolul, m-aș bucura să-i dai un share!

2 thoughts on “Din nou la alergat!

  1. Eu fac aerobic la Oxigen Ploiesti. E super, te lucreaza instructoarea foarte bine.Ma duc aproape in fiecare seara.

    Mai vreau sa-mi iau o bicicleta sa fac curse cu un prieten.

    Tie iti place sa mergi pe bicicleta?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *