Gala „Happy in Romania”

Proiectul Happy a depășit, din punct de vedere global, orice graniță, internaută, terestră, aeriană și orice ar mai fi. L-a făcut chiar și pe un rapper cunoscut pentru sarcasmul privirii sale să plângă într-o emisiune. Și noi, românii, am fost happy în diverse orașe, iar asta mă bucură foarte mult!

Aseară organizatorii Happy in Bucharest, care s-au ocupat de asemenea de Happy Timișoara, Cluj-Napoca și Sibiu, ne-au invitat pe mine, Loredana și Andrei (organizatorii Happy in Ploiești), la Gala Happy in România (ce de happy, nu?). În cadrul evenimentului a fost proiectat marele videoclip Happy in România, format din colajele tuturor clipurilor vesele ca s-au realizat la noi în țară, în jur de 33 de capturi.

Cel din Ploiești are cadre cu Doroftei, Nico, majoretele și mascota de la Asesoft, din câte am numărat eu. Din păcate, clipul nu se găsește încă pe Net, dar sperăm să îl publice după ce se trezesc din mahmureală.

Deși evenimentul era programat să înceapă la 20, s-a întârziat până când au început invitații să apară. Sala a fost oricum prea mare pentru toți cei care reușiseră să vină până la ora 23. Golan era așteptat să apară pe scenă, așa că mulți veneau în timp ce noi ne îndreptam spre mașină.

În concluzie, distracția nu a fost extraordinară, însă noi, cei de la Happy in Ploiești, am avut parte de încă o ședință de teambuilding pe cinste! Am descoperit ce hobby-uri avem, iar Loredana, care a vorbit oricum cel mai mult dintre toți, ne-a împărtășit din cunoștințele ei despre video/cinematografie și marea sa problemă cu watt și volt (și uite așa am dat eu din casă!).

Revin cu video-ul!

UPDATE: iată și video-ul!

Dacă ai ceva de comentat, aștept mesajul tău mai jos!                   

Dacă ți-a plăcut articolul, m-aș bucura să-i dai un share!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *