Anul lui DiCaprio

După ce am văzut Lupul de pe Wall Street, am realizat că e bine să citești ce scriu alții despre un film pe care abia aștepți să îl vezi. Cu Lupul de Wall Street am fost în primă fază convinsă de prietenii de pe Facebook că e un film grozav. Apoi am citit pe blogguri că nu se merită. La telefon mulți prieteni mi-au zis vezi că ține mult și că nu prea are rost să te deplasezi la cinema pentru el. Acum, fiecare cu părerea lui, dar mie mi-a plăcut extrem de mult. Sigur, sunt faze în film care te dezgustă și ai impresia că nu e nimic artistic în ceea ce vezi, apoi te mai gândești și că Leonardo DiCaprio a câștigat Globul de Aur pentru rolul unui drogat și curvar, dar dacă lași aspectele astea la o parte, vei râde în hohote și vei uita că filmul durează 3 ore.

Pentru mine DiCaprio este un actor mare. De câte ori mă uit la el îmi dă așa o energie și asta pentru că văd pasiunea din actul lui. Omul ăsta, chiar și cu grimasele lui puțin exagerate reușește să te facă să uiți de tine și să te atragă atât de mult în film că după ce ieși de la cinema parcă ești pe altă planetă. Anul 2014 e categoric anul lui. Nu cred că filmul merită un Oscar, dar el da. Și nu doar pentru rolul acesta pe care îl interpretează excepțional, ci pentru dăruirea cu care joacă de fiecare dată. A câștigat Globul de Aur, joi seară și Critics Choice Movie Awards (California), iar acum că nominalizările la Oscar (2 martie) au fost anunțate, presimt că urmează și un premiu al Academiei pentru el.

În categoria filmelor, anul ăsta va fi o alegere foarte grea. Presupun că va câștiga 12 ani de sclavie, asta în condițiile în care eu am văzut doar 3 filme de pe lista nominalizaților. Un prieten a văzut și Captain Phillips și din câte spune el, e foarte bun și acesta. Ar mai fi Gravity care nu cred că ar merita atât de mult să câștige, dar prevăd un Oscar pentru Sandra Bullock sau pentru regizor.

Vouă ce parte din Lupul de pe Wall Street v-a plăcut cel mai mult și cine credeți că va lua Oscarul la cel mai bun film?

Puteți vedea toate nominalizările la Oscar, aici.

Sursa foto.

Dacă ți-a plăcut articolul, m-aș bucura să-i dai un share!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *