Ascultăm Yelllow – ep. 12

Când am ascultat Scream prima mea reacție a fost: Ăștia sunt români? Apoi am văzut că zeci de alți oameni pe youtube se întrebau același lucru. Din păcate la noi Normalul care se produce în ale țări, aici e considerat Anormal. E ciudat și totuși e frumos că se întâmplă să mai dai și peste astfel de trupe.

O formație tânără, apărută prin 2010, nu în formula completă de acum și de care foarte mulți au aflat uitându-se la Apropo TV în primăvara asta. Mă indignă faptul că suntem îmbuibați de muzică de 2 lei și uităm cât de frumoase pot fi niște compoziții de acest gen -vechea poveste în România, desigur! Oricum, nu contează. Acum fiecare își poate găsi cu ușurință informația pe Internet și poate să digere ce vrea. Acesta e și motivul pentru care mi-am făcut o rubrică specială cu piese noi pentru a le asculta atât eu, cât și cei care mai trec pe aici.

Din punct de vedere PR cred că formația reprezintă o adevărată provocare, dar și o bucurie, pentru că ai șansa de a lucra cu o trupă destul de promițătoare chiar și pentru o țară îmbuibată de maneliști. Eu una sper să nu înceteze măcar pentru ani buni să scoată materiale, doar să mai avem și noi ce asculta până când toate casele de producție vor suna a țambale și acordeoane.

Poza e furată de pe contul lor de facebook, unde vă invit să îi descoperiți, să vedeți ce muzică ascultă și ce gen sunt de fapt (vă explică totul acolo la descriere). În plus sunt 4 în total, vedeți prin urmare și formula updatată. Pentru piese, canalul lor de youtube vă stă la dispoziție oricând. Piesa Scream e o recomandare de început, apoi Crimson, care e la fel de bună.

Sper că v-a plăcut recomandarea mea muzicală de azi și îmi doresc să vă regăsesc aici duminica viitoare, pentru o altă descoperire cool. Nu uitați să îmi lăsați impresiile voastre și dacă v-a plăcut, vă rog like sau share !

Dacă ți-a plăcut articolul, m-aș bucura să-i dai un share!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *