Festival de fotografie în Ploiești

Într-un oraș în care nu se întâmplă mai nimic spectaculos în aproape orice domeniu, nu doar în fotografie, ca să-l parafrazez parțial pe Cojo, Escamonde vă invită la un festival de fotografie în centrul Ploieștiului.

În perioada 30 august -1 septembrie 2013 au loc o serie de ateliere, expoziții și conferințe dedicate fotografiei în cele mai importante instituții din oraș: Muzeul Judeţean de Artă Prahova „Ion Ionescu-Quintus”, Muzeul Județean de Istorie și Arheologie Prahova, Teatrul „Toma Caragiu” Ploiești, Palatul Culturii – Muzeul Județean de Științele Naturii Prahova și Biblioteca Județeană „Nicolae Iorga” și la conacul Bellu din Urlați – despre habar nu aveam că există! Arată minunat în poze.

La eveniment participă și Loredana Brătilă, șefa noastră la workshopul video în urma căruia am realizat frumosul spot despre vlog(sidebar sus).

Un weekend plin de evenimente la Ploiești. În sfârșit am impresia că se întâmplă ceva și în orașul ăsta. Așa că nu ezitați să mergeți, plus că vă așteaptă niște expoziții inedite, iar intrarea este liberă.

Și pentru că o parte din informații le-am furat de la Cojo de pe site, vă invit pe blogul lui să vedeți întregul program al evenimentului.

Dacă ai ceva de comentat, astept mesajul tău mai jos.

Dacă ți-a plăcut articolul, m-aș bucura să-i dai un share!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *