Locuri de văzut şi revăzut

De când m-am întors din Belgia am avut parte de o vacanţă minunată cu multe plimbări. Deşi îmi pare rău că nu am putut ajunge la mare pentru a doua oară consecutiv de 1 mai, am ales să mă duc în direcţia opusă, adică la munte de două ori. Prima dată am ajuns la Hotel Peştera şi am vizitat Peştera Ialomiţei, apoi la barajul Paltinu unde am făcut un grătar pe malul lacului şi între cele două excursii am fost la ţară, de Paşti.

Încă o zi specială a fost când a venit Claudia în vizită la Ploieşti. Mă bucur că am avut ocazia să ne plimbăm amândouă măcar pentru câteva ore şi în oraşul meu. Culmea e că în ciuda distanţei, Botoşaniul fiind mult mai departe de Bucureşti, eu am ajuns prima la ea în oraş şi chiar abia aştept să mă întorc cândva pe acolo.

Tot în vacanţă am început să alerg. A fost extrem de greu să mai continui cursa după 5 ture de teren la Sala Sporturilor. Cu puţin exerciţiu însă cred că o să ajung cel puţin la nivelul anului trecut când alergam chiar mai mult de 10 ture fără să mă opresc.

Primăvara a început frumos. Urmează examenele şi disertaţia. De asemenea se aproprie ONG Fest şi multe alte evenimente în Bucureşti despre care urmează să vă povestesc.

Dacă ți-a plăcut articolul, m-aș bucura să-i dai un share!

One thought on “Locuri de văzut şi revăzut

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *