Am ajuns în Belgia

Da, chiar am ajuns în Belgia. Mi-aș fi dorit ca postul ăsta să apară ieri, în ziua sosirii, dar nu am avut net la hostel. Acum (când vă scriu de la cămin) toți suntem frânți de oboseală. În speță noi, românii, care am ajuns mai devreme în Gent și am apucat să facem plimbări luuuungi, pe tocuri, cu ghiozdanele încarcate de laptopuri în spate. Pe scurt, prima zi în Gent a fost teambuilding spirit.

Am atâtea să povestesc doar dintr-o singură zi că nu aș ști cu ce să încep. Plecarea a fost distractivă. Am avut escală la Munich, în Germania. Mi-a plăcut că am decolat de două ori, dar oboseala și emoțiile, care au început încă de la 4 dimineața ne-au cam copleșit. A fost destul de complicat cu recuperarea bagajelor la aeroportul din Bruxelles, dar ne-am descurcat și aici.

De fapt, toată ziua a fost dedicată rătăcirilor. Și prin Gent ne-am tot plimbat așa neștiind ce urma să facem, încotro să mergem. Gentul e un oraș impresionant. E plin de turiști, de bicicliști și de oameni relaxați. E un amestesc  între nou și vechi, iar per ansamblu nu te mai saturi de admirat frumusețea arhitecturală. Multe servicii sunt acum automate, ceea ce poate să îți ușureze uneori existența, dar ca străin poate, din contră, să ți-o îngreuneze.

A fost o zi de teambuilding pentru grupul nostru, pentru că am fost puși împreună în situații noi și cumva am reușit să ne descurcăm. Am început deja să interacționăm cu oamenii de pe aici, de la vânzători la colegii de stagiu din celelalte țări. Ne-am întâlnit cu o altă româncă din grupul britanicilor care studiază în UK și care ne-a povestit câte ceva despre cum e ea tratată acolo prin prisma faptului că are această naționalitate, blestemată parcă.

Teambuilding a fost de când ne-am suit în avion până când am ajuns la De Valk. Poate că unii dintre noi am dus lipsă de fair play, poate că eram prea obosiți pentru asta, dar totul a ieșit cu bine în cele din urmă. Agitație, zgomot, râsete, taste de laptop atinse, mâncare, dușuri, telefoane, convorbiri. Cam asta e ce se aude și ce se vede la tot pasul aici.

Vă las cu doar o parte din poze. Am făcut cred că sute de poze numai azi. Noi suntem mai răi decât asiaticii când vine vorba de pozat, vrem să prindem fiecare colțișor. Știu că nu sunt extraordinare, mai ales că mai tot timpul a fost înnorat, dar nu puteam să trec peste pragul fotografii, tocmai astăzi când a fost o zi dedicată. Sper să revin mâine punctuală, cu wi-fi și mai mult chef de povestit.

Dacă ți-a plăcut articolul, m-aș bucura să-i dai un share!

4 thoughts on “Am ajuns în Belgia

  1. Daca ai timp liber si stai in Gent pot sa iti recomand un restaurant bun unde am mancat cele mai bune spareribs ever, se numeste Cafe Spareribs (Kraanlei 19) si un bar tipic belgian De dulle griet (Vrijdagmarkt 50) cu multe feluri de bere, unde daca vrei sa bei o bere dintr-un anume fel de pahar imens trebuie sa-ti lasi un pantof drept garantie 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *