Plec în Belgia

Mâine de dimineață voi fi în Belgia. Mă duc acolo într-un stagiu intensiv de pregătire pentru studenții de la comunicare și relații publice din câteva țări din Europa care vor să învețe același lucru: politici publice, lobby în contextul sferei publice europene. Momentan sentimentele mele sunt un amestec de fericire, teamă de necunoscut, incertitudine față de mine, de ce știu și de încercarea propriu-zisă.

Plec însă cu gânduri bune că o să fiu cu foarte mulți colegi români cu care sunt sigură că mă voi simți extraordinar, pentru că noi, românii, suntem mai caterincoși de fel. Abia aștept să interacționez cu ceilalți studenți străini, asta pentru că mi-e dor oarecum să mai vorbesc cu cineva care nu știe limba română, pentru că vreau să știu dacă am bagajele de limbă engleză la mine, dacă și în altă țară sunt la fel de dezorientată în spațiu ca în România, cum sunt alți profi străini, cum e mâncarea lor și mai ales cum e berea lor.

Lucruri normale de student anormal care vrea să nu simtă oboseala și răceala ce îl așteaptă în astea două săptămâni de stagiu. O să îmi fie dor de patul meu de la cămin, pe care l-am obținut nu de mult timp, dar o să compenseze noutatea de zi cu zi pe care o voi simți acolo. Mi-am propus să scriu pe lângă teme/proiecte sau ce ne mai dau profii de făcut pe acolo și pe blog. Adică să scriu zi de zi ce am învățat, ce am făcut și alte astfel de lucruri ce mi se vor părea la un moment dat banale. Așa nu pierd legătura nici cu voi, iar eu nu o să încetez ce fac de obicei, adică să mă laud.

Poza e luată de pe net. Am dat un search pe pinterest dupa Ghent, unde o să se țină cursurile și arată cam așa. Nu știu dacă e adevărat. Probabil că voi dezvălui misterul când ajung acolo. Eu am atașat-o aici în speranța că deja, unii dintre voi, veți fi geloși pe mine. Promit să fac în mod constant poze și să mai pun aici. De văzut, ne vedem după 28 aprilie, dar de întâlnit, oricând, pe net!

Sursa foto.

Dacă ți-a plăcut articolul, m-aș bucura să-i dai un share!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *