Pauza de vară s-a oprit în Vamă

Pauza de vara s-a oprit in Vama

Pe lângă excursia în Moldova, escapada la mare pentru concertul Jessie J, weekendul ăsta am avut din nou o pauză de vară, de data asta în Vama Veche. Deşi nu a avut loc nimic spectaculos, Vama e locul de la mare de care mă tot îndrăgostesc şi unde sper să revin an de an. Dintre toate staţiunile din România cu tot cu mizeria care predomină şi aici, cu alegele care îţi fac viaţa imposibilă la orice bălăceală, Vama e un loc unde încă se adună oameni dragi.

Predomină în Vama Veche o atmosferă de bine, în care orice persoană îşi găseşte locul. Cred că şi mai bine spus, aici lipseşte ipocrizia. Dacă în Mamaia regula afişării în public stă în cât de scumpe sunt hainele pe care le porţi şi cantitatea de parfum cu care vrei să îi împrospătezi pe cei mai săraci ca tine, în Vamă uiţi de toate aspectele astea ce caracterizează întocmai şi culmea….viaţa urbană.

De altfel şi ideea de a-ţi abandona prejudecăţile e un lux, iar majoritatea oamenilor care vin aici, cred că se numără printre cei mai lipsiţi de prejudecăţi. Ignorând câţiva dintre cocalarii care nu ştii ce caută pe acolo, e liniştitor sentimentul de a şti că eşti înconjurat de astfel de oameni. Atmosfera specifică din Vamă îţi dă impresia că toţi oamenii de pe plajă sunt prietenii tăi sau cel puţin nu sunt atât de deranjaţi de prezenţa ta.

În imagini veţi vedea şi marea noastră distracţie de pe plajă, un căţelus mops, extrem de jucăuş, pe nume Dodi.

Dacă ți-a plăcut articolul, m-aș bucura să-i dai un share!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *