Guess Who pe coperta DoR

Guess Who pe coperta DoR

Numărul de toamnă din Decât O Revistă este despre PUTERE, cu Guess Who pe copertă. Din câte am înțeles, acesta este primul lui cover și nu pot să cred că i-au luat patru hituri (Tu, Locul Potrivit,Manifest, Tot mai sus) și un album, „Tot mai sus„, pentru a ajunge pe coperta unei reviste. Dacă Guess Who nu ar fi trăit în România, acest „fenomen al muzicii rap, din ultima perioadă”, cum este el definit de revistă, ar fi avut până acum zeci de apariții pe copertele mai multor reviste. Includ, astfel, posibilitatea că nu a vrut să apară până acum, așa că mă opresc aici cu comentariile.

Îmi place conceptul ales pentru ediția din toamnă a DoR, dar mai ales articolul dedicat lui Guess Who, în care acesta povestește cum a ajuns unul dintre cei mai recunoscuți rapperi din România. Chiar dacă haterii vorbesc că el nu ar mai cânta rap, eu nu sunt de acord cu asta, mai mult consider că este un rapper care a evoluat extrem de repede datorită, așa cum scrie în articol, ambiției sale de a ajunge cât mai sus. Ok, ce-mi place mie la Guess Who?

 • versurile care demonstrează că old school s-a demodat și are mare dreptate. Dacă e să ne gândim la alți rapperi din underground vom observa că într-adevăr înjurăturile nu mai sunt mijloacele prin care-ți câștigi recunoașterea. Desigur, sunt și mari excepții, trupe care s-au afirmat ca atare și cărora „le stă bine aşa”.
 • e ok să fii şi gangsta, dar e mai ok să fii un tip chill, care ştie să transmită un mesaj din care să şi înveţi ceva, iar Guess Who e experimentul care va aduce o schimbare în rapul românesc. Mă gândesc acum la rapperii care au venit la audiţiile X Factor. Puneam întrebarea de ce participă aceştia la astfel de concursuri muzicale, dacă luăm în considerare şi „Românii au talent”. Ei, răspunsul e Guess Who, Puya, Grasu XXL, care apar pe la tv, radio-uri şi care sunt super ascultaţi pe net.
 • tot versurile arată că Guess Who este un tip care schimbă percepția, de cele mai multe ori greșită, despre muzica rap. Dovada se referă, evident, la succesul înregistrat până acum.
 • povestea lui prezentată în DoR e una oarecare în primă parte. Consider că dacă ai talent şi nu asculţi de gura lumii poţi ajunge mare. Ce îi trebuie unui rapper la început de drum: efortul şi ambiţia lui Guess Who.

Cititi articolul din DoR că merită să cunoşti povestea unui om de succes, înainte să fii hater. Pozele sunt extrem de haioase, mai ales că apare şi Grasu pe acolo cu o minipoveste din partea lui.

Dacă ți-a plăcut articolul, m-aș bucura să-i dai un share!

7 thoughts on “Guess Who pe coperta DoR

 1. @costin: nu exista concert sa NU cante live…

  @elena: asta a fost prima propunere primita din partea unei publicatii de a aparea pe coperta 🙂 A venit dupa ce echipa DoR l-a vazut live la Peninsula.
  p.s. 3 albume are lansate pana in prezent (doua solo si unul ca membru al trupei Anonim)

  • ok, deci a fost prima propunere, bine de stiut. Cunosc trectul lui guess who, doar ca ma refeream la albumul pe care acum il stie toata lumea. Mc de lamuriri! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *