De ziua mea am făcut un trip

De ziua mea am facut un trip

Dacă aş avea bani, teoretic, aş face cinste cu o bere tuturor celor care mi-au spus „la mulţi ani” pe facebook. Practic nu am, aşa că le mulţumesc aici celor care au sărit cu mesajele. De ziua mea foarte rar petrec. Mi-am făcut ziua de două ori până acum. O dată când mi-am chemat prietenele de pe stradă la mine acasă, de le-am servit cu tort şi ne-am jucat cu păpuşile. Ţin minte că eram îmbrăcată în celbra helancă pe care mama insista să o port (de atunci urăsc bluzele pe gât) şi colanţii groşi, albi, de îi luam când plecam la şcoală.

A doua oară a fost majoratul….aici trebuie să vă povestesc la ureche ce s-a întâmplat, aşa că părăsesc subiectul. Azi, eu, ultimul copil al lui Ceauşescu, am zis să fac un trip de ziua mea, ruta: Ploieşti-Bucureşti cu personalul de 15:46, care s-a transformat în 16:00, apoi în 16:10. Era atât de plin personalul, încât am impresia că azi a fost record la vânzări de bilete pentru CFR. Pe sistemu’ cine mai vrea bilete că şi aşa loc nu există! Eu le dau următoarea problemă de rezolvat celor de la CFR: „Câţi călători pot încăpea într-un tren cu trei vagoane?”. Răspunsul, data viitoare, pe acelaşi peron!

Claudia, care nu avea niciun bagaj, a rămas pe afară. Eu, cu două genţi după mine, am reuşit să urc şi asta mă amuză teribil. Evident că experienţa pe care o am şi-a spus cuvântul! Am stat super lejer, după ce mi-am aruncat ghiozdanul pe suportul de bagaje, de sus, iar cu geanta din mână, am reuşit să păcălesc un puşti să o ţină sub scaunul lui. A fost excelent, cu excepţia unora care voiau să mai şi iasă din când în când.

Pe deasupra, nu am îngheţat de frig 40 de minute în gară, Claudia! Am râs de nişte puşti de 10 ani care vorbeau de Polul Nord, elefanţi, temperaturi şi cât e ceasul la New York şi de o fetiţă care i-a zis unuia dintre băieţi: „Băi, Florine, tu când o să fii mare nu o să ai nici trei milioane în buzunar!”. M-am super distrat, pentru că de la ei am aflat că Einstein n-a murit, că în Australia sunt canguri şi că în Africa e cald tot timpul.

La 23 de ani vreau o petrecere surpriză, pe un acoperiş, cu rapperi, bboy, streaptease, muuultă şampanie şi o tonă de baloane pe jos!

Dacă ți-a plăcut articolul, m-aș bucura să-i dai un share!

2 thoughts on “De ziua mea am făcut un trip

  1. am asteptat si eu pe cineva care venea de la munte cu trenul asta… abia a reusit sa coboare, pentru ca cei care s-au urcat nu lasau pe nimeni sa coboare de frica sa nu se urce altii inaintea lor.
    singura problema e ca juma de tren a mers fara bilet

  2. Interesant trip-ul. Bine ca rar merg cu trenul. Nu ma incanta deloc tarifele practicate de CFR sau de fratii lor de la RATB, dar na, trebuie sa mai si suportam din cand in cand. In rest, La multi Ani!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *