Discovery: „Curiosity” (2011)

Datorită lui Marius, colegul meu de la uzr, am „descoperit” acestă nouă serie tv marca Discovery. El a distribuit un video pe facebook, în care, în titlu, lângă Cheloo scria: „Cum a fost creat universul?„. Şi cum orice conţine Cheloo generează vizualizări, am dat şi eu click să văd despre ce e vorba.

Diverse vedete de pe la noi au endorsat serialul „Curiosity” care a avut premiera în România pe 26 septembrie. Andrei Gheorghe, Alexandru Mironov, Mihai Dobrovolschi şi Cheloo au răspuns la întrebarea legată de univers, tema primului episod.

Încă nu ştiu ce aduce nou această serie, dat fiind că documentare de genul s-au mai făcut, dar îmi place modul lor de a comunica cu publicul. În primul rând stilul facil şi calm de a povesti cu imagini explicite, de regulă având în centru un protagonist fie el povestitorul sau expertul. În al doilea rând seria porneşte de la un concept simplu: curiozitatea care ne macină pe fiecare dintre noi, în orice moment.

Citind pe site despre „Curiosity” mi-am adus aminte de nopţile în care un prieten în particular ne adresa nouă, celorlalţi care asistam la show, fel şi fel de întrebări de la cele mai stupide până la unele care ar trebui să constituie o temă la „Curiosity„. Mă întreb oare dacă a aflat de serial, poate îşi află răspunsurile.

În continuare vedetele vorbesc despre următoarea temă: „Cum funcţionează orgasmul?„. La ea au răspuns Maria Popistasu, Florin Chilian, Maria Priceputu.

Fragemente din documentar am văzut aici. Îi rog pe cei care au prins premiera să-mi spună şi mie cum li s-au părut.

Dacă ți-a plăcut articolul, m-aș bucura să-i dai un share!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *