AMC: The Walking Dead (2010)

În postul despre „Breaking Bad” promiteam să văd şi alte seriale difuzate de AMCtv. „The Walking Dead” si „Rubicon” se aflau pe lista mea atunci. În cazul „Rubicon„, povestea e mult prea complicată pentru mine. Cred că numele serialului vine de la „rubicone cube„, căruia eu nu am reuşit niciodată să-i dau de cap. Am citit că nu se mai produce şi sezonul al doilea, iar primul nu are decât 13 episoade. Pentru fanii serviciilor secrete, recomand!

Revenind la „The Walking Dead„, acesta a cam sfidat audienţele, spre deosebire de „Rubicon„. Pe site-ul AMC, se anunţă că sezonul 2 va conţine 13 episoade, în comparatie cu primul sezon, care a avut doar 6. Ciudat, ha? Toată povestea se bazează pe o carte de benzi desenate ,scrisă de Robert Kirkman. Eu nu mă uit la filme horror, nu pentru că mi-ar fi frică, ci pentru că mă fac să râd. Serialul ăsta, în schimb, e de-a dreptul înspăimântător.

Când am început să mă uit mi-am zis: Cât de horror pot fi nişte zombii? Unu, doi care să umple cadrul, nu au ce efect să aibă asupra nimănui, dar o mie la un loc, cred că da! Ceea ce e grozav, la serialul ăsta, e suspansul şi mai ales curiozitatea de a şti ce se va întâmpla cu eroii până la capăt. Vor putea ei să supravieţuiască într-o lume a morţilor? Unde, pe planeta asta, se vor putea adăposti de creaturile plimbătoare, în condiţiile în care niciun loc nu pare a fi un refugiu prea bun?

Eu am terminat de vizionat cele şase episoade. Aştept să revină în toamnă aşa cum s-a preconizat. Până atunci, nu voi înceta să vă amintesc de „Breaking Bad„, un serial excepţional, genul meu de serial, iar eu mă uit  la cele mai bune. 😀

Dacă ți-a plăcut articolul, m-aș bucura să-i dai un share!

2 thoughts on “AMC: The Walking Dead (2010)

  1. Pingback: Still walking … in opposite directions. « Silence's Blog

  2. Pingback: Premierele serialelor din toamnă | elenapelmus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *