„Necessary Roughness”

"Necessary Roughness"

Nu mai am răbdare, trebuie să vă povestesc de un alt serial pe care-l urmăresc. M-am gândit să inventez şi un nume de post pentru mine, dat fiind că „unemployed” nu sună prea frumos. Ce mi-a dat prin cap a fost „encyclopedist for TV series”. Cât despre firma unde lucrez, „Filelist”, iar biroul meu se află la etajul doi, într-o clădire de pramatii.

Revenind, episodul de astăzi se cheamă „Necessary Roughness”. Povestea pe scurt: o tanti cu doi copii la o vârstă insuportabilă, află că soţul o înşeală. Ce urmează vă imaginaţi deja şi e cam boring. Nu ştiu cum se face, pentru că nu am văzut pilotul, biroul meu având program de dezinsecţie, în ziua cu pricina, Dani Santino (vezi foto) este psihoterapeut pentru vedete, în general pentru sportivi, mai rar politicieni sau entertaineri. Ea lucrează pentru un bogătan care deţine un club de fotbal şi îi ajută pe jucătorii respectivi să depăşească anumite crize din viaţa lor. Clientul ei preferat este T.K.-vedeta echipei, numărul unu la bla , bla, bla. De fapt T.K. ăsta e un fel de copilul problemă, un fel de Adrian Mutu pentru fotbal, doar că muuuuult mai funny. Tot în grupul protagonişti îi mai avem pe Nico, omul care se ocupă de tot, Matthew care nu am înţeles mai exact ce e, doctor, antrenor-secund, face strategii de joc, poate vă daţi voi seama şi PR-ul, bineînţeles, cum nu se mai putea mai bine: o blondă hot care crede că ştie să rezolve orice problemă.

Acum părţile interesante: generic scurt şi personalizat, ceea ce pentru mine reprezintă o binefacere, pentru că nu mai trebuie să sar peste partea cu „iar vedem genericul de o mie de ori”, bărbaţi hot, categoria 35+, femei normale şi carismatice. Scenele cu adolescenţii enervanţi, foarte puţine. T.K. ce nu mai are nevoie de nicio introducere, pentru că te face să râzi la fiecare episod, puţină dramă , dar şi foarte puţin sex. Cam asta e reţeta acestui serial. Recunosc că e mai mult pentru femei, pentru cei care adoră poveştile, etc.

Curioasă de fel, am intrat să văd şi pagina de pe site-ul celor de USA şi din nou am rămas uimită de cum ştiu americanii să facă site-uri. Pentru „Necessary Roughness” au personalizat tot ce se putea. Puncte tari: poţi să participi la tot felul de jocuri cu Dani. Pe baza unui formular îţi oferă o descriere a personalităţii tale, apoi intri într-un nivel nou, unde alegi ce sport vrei să joci ca să depăşeşti cică „rutina”. Ce mă mai interesează pe mine la un serial, e muzica. Pe site-ul lor veţi descoperi fiecare episod şi soundtrackurile respective, cam ceea ce fac şi cei de la HBO cu serialele lor.

Mai multe informaţii despre „Necessary Roughness”, precum şi alte seriale difuzate de USA, găsiţi aici.

Repet: dacă nu vă place ăsta, există şi varianta cu „Breaking Bad”!

Dacă ți-a plăcut articolul, m-aș bucura să-i dai un share!

One thought on “„Necessary Roughness”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *