Tipa care isi plateste chiria din vlogging

Tipa care isi plateste chiria din vlogging

Cred ca am ajuns foarte batrana de nu pot sa inteleg la ce foloseste vloggingul. Nu as sti sa spun ce face un vlogger, altceva decat ca vorbeste in fata unei camere despre ce vrea ea/el sau ce inseamna mai exact posturile lor pentru mine, dar uneori am impresia ca toate video-urile sunt inutile. Cu toate acestea, o persoana poate avea si peste 1 milion de abonati, ceea ce e absolut nebunesc.

Despre Arden Rose am citit pe Elite Daily. Tipa a inceput sa faca vlogging de la 14 ani, iar acum, la 19 ani, se poate spune ca a facut o cariera din asta. Adica Fifth Harmony a aparut la ea pe vlog?! E de la sine inteles ca cei care ii urmaresc vlogul sunt preponderent adolescenti, in special fete care vor sa fie ca ea, dar nu inteleg ce vad exact in acele clipuri, dincolo, desigur, de viata „perfecta” pe care o duce.

Ajungand la partea cea mai interesanta din viata ei, Rose si celelate 3 vloggerite cu care convietuieste, traiesc din vlogging, la modul ca isi permit sa plateasca chiria unei….case?! E nevoie sa ma repet! Da, e o nebunie! Probabil ca niciun scriitor din lumea asta nu avea sa anticipeze ca scrisul se va afla la limita demodarii in fata unei noi ere a expresivitatii, o era condusa de youtube-isti.

Personal, ma uit la Nimic Nou pe youtube. Uneori dau play clipurile Annei-Marie si… cam atat. Am incercat sa o urmaresc pe Arden Rose 2 minute. 10 secunde au fost de ajuns sa inchid canalul de plictiseala (ea ramane insa o dulcica). Scuzati-ma daca nu vad nimic distractiv in asta! Cu toate astea, ii apreciez pe vloggeri pentru curajul de a vorbi in fata userilor de pe youtube care nu sunt tocmai usa de biserica si pentru rabdarea cu care isi bibilesc munca.

Sunt tare curioasa insa daca eu pot sa vorbesc punctual despre niste lucruri care imi preocupa viata, chiar daca nu am poate cea mai tumultoasa experienta cu viata, in afara de citit si social media. Sunt lame, I Know! Oricum ar fi, cazul tipei e de pus in rama si de studiat de catre sociologi, psihologi, economisti si altii.

Mai vreau exemple de vloggerite (nici nu stiu daca scriu corect?!) daca stiti sau le urmariti!

foto

Dacă ți-a plăcut articolul, m-aș bucura să-i dai un share!

2 thoughts on “Tipa care isi plateste chiria din vlogging

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *