Particip la Social Media Summit

Particip la Social Media Summit

Anul trecut am luat o pauza de la evenimentele de social media. Uneori nu am putut sa merg, pentru ca am lucrat, alteori nu mi s-a mai parut necesar. Blogul meu a fost intr-o transformare continua, ceea ce a dus la formatul lui de acum, dar si la multe zile cand nu puteam scrie un cuvant. Intre timp insa, am inceput sa iau din nou notite despre blogging, despre cum sa imi fac eu viata mai usoara in online si sa imi creez o viziune a blogului, dar si a stilului de viata pe care sa il urmez de acum incolo.

Trebuie sa recunosc ca nu am ratat cateva dintre evenimentele de anul trecut, pentru ca le-am ascultat online si, chiar daca nu am mai umplut pagini cu idei, am invatat sa ascult. Astfel ca anul trecut nu a fost intru totul o asa mare pierdere. Uneori chiar trebuie sa te opresti putin din scris, sa pui stop planului din capul tau si sa asculti, adica sa ii asculti pe altii mai buni si mai vrednici ca tine.

Desi un an greu, 2014 mi-a oferit alte oportunitati de invatare pe plan profesional, iar in 2015 imi doresc sa merg din nou la evenimente si sa imi bat capul cu tot felul de ecuatii despre puterea reach-ului, despre cum se spune o poveste frumoasa si despre darul meu ca individ oamenilor ca mine, care circula zilnic pe Internet in cautare de informatii interesante. Am sa incep astfel prin a participa la Social Media Summit Bucuresti, pe 18 februarie.

Ma asteapta inca o zi de ascultat si de invatat despre promovarea in retelele sociale, despre campaniile care au imbogatit anul trecut cu continut de calitate si izvoare de idei si despre ce ne asteapta in 2015. Presimt ca va fi un an interesant. Un an in care eu voi progresa dincolo de limitele din 2014 (sper) si un an in care voi intalni mai multi oameni pasionati de social media, dar si de nisa pe care intentionez sa o abordez si anul acesta.

Cu cine ma vad la Social Media Summit?  

Sursa foto.

Site-ul oficial eveniment aici.

Dacă ți-a plăcut articolul, m-aș bucura să-i dai un share!

2 thoughts on “Particip la Social Media Summit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *