Uzo Aduba, dupa ce a renuntat la actorie

Uzo Aduba este binecunoscuta in televiziune ca Suzanne sau „Crazy Eyes” din serialul Orange is the New Black. In diverse interviuri, dar si in cadrul galei SAG Awards 2015 a declarat ca aproape a renuntat la actorie, chiar inainte de a obtine primul sau rol important din cariera.

Uzo Aduba a fost in centrul atentiei anul trecut cand a fost nominalizata la Premiile Emmy, dat fiind ca in Orange is the New Black are poate un rol neinsemnat. Aduba joaca rolul „Crazy Eyes”, o femeie nebuna, lesbiana, care incearca sa supravietuiasca in inchisoare sau in propria lume pe care si-a creat-o acolo. O persoana sensibila, Suzanne se indragosteste rapid de protagonista serialului pe care incearca sa o cucereasca de-a lungul mai multor episoade.

In momentul in care a fost sunata pentru „Crazy Eyes”, Uzo Aduba avea sa rateze o ocazie uriasa in viata ei, renuntand la actorie din cauza dezamagirilor de-a lungul mai multor auditii. Avea sa ia aceasta auditie si sa o primeasca in hohote de ras. Discursul sau de la SAG Awards a fost plin de lacrimi. I-a multumit in special mamei sale care provine din Nigeria si a carei munca in America a motivat-o sa mearga mai departe si sa nu se lase invinsa.

Rolul din Orange is the New Black i-a adus un Premiu Emmy anul trecut, 2 premii Screen Actors Guild 2015, o nominalizare la Globurile de Aur 2015 si un premiu Critics’ Choice TV.

Un serial recomandat de actrita? The Wire.

foto

Dacă ți-a plăcut articolul, m-aș bucura să-i dai un share!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *