3 motive să vezi Suicide Squad

3 motive să vezi Suicide Squad

Am citit că foarte multă lume e dezamăgită de „Suicide Squad” pentru că nu a avut Joker nu știu câte scene în film și că nici deghizarea lui Jared Leto nu e o reușită. Ba e un cocalar în club, ba e Marilyn Manson. Personal, dincolo de pantalonii lui de training, cred că e un personaj care trece de bariera penibilului tocmai prin felul cum joacă Leto. Gusturi, gusturi și iar gusturi!

Acum, eu nu mă pricep să judec prea bine filmele, căci nu am văzut prea multe la viața mea, dar ceea ce cred că trebuie să reținem din „Suicide Squad” e că ăsta nu era un film în care Jokerul trebuia să fie antagonistul sau cel puțin eu nu am reținut asta din marketingul lor. Apoi, „Suicide Squad” e probabil cel mai bun film DC de la trilogia Batman a lui Christopher Nolan.

O a treia concluzie și poate cea mai importantă: DC Comics a dat în sfârșit lumii un personaj mai interesant decât cele cu care ne-a plictisit Marvel până acum în cinematografe. Mbine, totul până la Deadpool! Îmi place faptul că nebuna de Harley Quinn (fără să sune deloc periorativ) duce cumva mai departe talentul Jokerului de a furniza elementul surpriză.

Toată dezbaterea din jurul blockbusterelor care au dezamăgit vara asta a creat tocmai contextul de care nu avea nevoie „Suicide Squad”. Sigur, au fost momente ridicole în film, doar că spre deosebire de „Dawn of Justice” a fost mai distractiv și parcă mai puțin sumbru. Până și scenariul mi s-a părut mai bun. Filmul deține un prim loc într-un top al filmelor cu buget mare pe care le-am văzut vara asta ca recentele „Jason Bourne” sau „Star Trek Beyond”.

Nu știu cât mai contează acum să fii fanul unui univers sau altul sau cât de original a fost totul, ci contează mai degrabă cât de mult te-ai distrat la film. Dacă te interesează doar asta, atunci „Suicide Squad” e alegerea perfectă. Pentru mine, cel mai bun film cu supereroi rămâne „Deadpool” și sunt sigură că au fost altele chiar foarte bune în trecut doar că fie nu le-am văzut, fie nu mi le amintesc.

Ce mai e cool la „Suicide Squad”? Muzica, desigur!

foto

Dacă ți-a plăcut articolul, m-aș bucura să-i dai un share!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *