Escapadă, noroi, distracție

Escapadă, noroi, distracție

De-a lungul anilor am observat că multe dintre evenimentele care au loc în București promit o evadare din monotonia în care ne lăfăim cu pretenții. Lucru nu foarte departe de adevăr. Avem și căutăm motive de relaxare pe bună dreptate, doar că asta nu o să se întâmple într-o seară, într-un parc aglomerat din București. Cine nu ar prefera, mai degrabă, un weekend la mare sau la munte?

Cu toate astea, mi se pare că nu există o evadare mai bună decât cea care te invită dincolo de limite. Nu recunosc mereu teoria asta, dat fiind că trec printr-o lene absolută, dar cred că omul e făcut să își dorească mai mult de la el. Altfel care mai e faza?

Când am auzit că Ovidiu va participa la o competiție unde urmează să se tăvălească prin noroi, am zis că ăsta e încă un moft de orășean. O tentativă cool de a ieși în evidență. Partea amuzantă a prejudecăților e că odată dezvaluită, realitatea reușește să îți târască ideile spre nicăieri, de parcă nici nu ar fi existat.

Reacția mea când am aflat cum stau lucrurile de fapt? Alergam ca o nebună pe câmpul de la Clinceni după vreo 400 de curajoși încercând să prind și să trăiesc o parte din emoțiile lor, din energia lor, din zâmbetele lor și mai ales să absorb din forța lor.

Pozele de mai jos vorbesc de curajul aproape fantastic al unora nu de a-și depăși limitele cum am crezut inițial, ci de a te bucura cu adevărat. Și se vede asta în fiecare grimasă. Chiar și în cea mai încordată frunte putem privi bucuria în stare pură. Și cel mai mult mi-a plăcut diversitatea de oameni prezenți la eveniment. Polițiști care au intrat în cursă cu sutele de participanți, un tată care îi spunea băiețelului să aștepte ca mami să termine cursa, voluntari din ong-uri, grupuri de prieteni care au venit la distracție, oameni care merg la sală și oameni care merg pe biclă sau pur și simplu oameni care au vrut să fie acolo.

Cu ce am rămas după eveniment? Cu realizarea că aș mai putea să trec peste lene.

Evenimentul se numește Ultimate Mudness. Habar nu am de cât timp se ține și cine îl organizează, dar e fenomenal și e, cum a spus moderatorul, pentru oameni care vor să se distreze. Data viitoare poate să fim acolo în calitate de participanți? Habar nu am, dar l-am făcut pe Ovidiu să promită ca următoarea escapadă să aibă direcția mare.

Escapadă, noroi, distracție

Escapadă, noroi, distracție

Escapadă, noroi, distracție

Escapadă, noroi, distracție

Escapadă, noroi, distracție

Escapadă, noroi, distracție

Escapadă, noroi, distracție

Escapadă, noroi, distracție

Dacă ți-a plăcut articolul, m-aș bucura să-i dai un share!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *