Și un meme în cinstea noastră

Trebuie să le mulțumim unor oameni ca Leonardo DiCaprio pentru că fac Internetul un loc atât de frumos. În fiecare zi înainte de Oscaruri și după eveniment, am văzut cel puțin un internet meme cu actorul zbătându-se să prindă Oscarul. Au apărut poate mii de gifuri cu el în toate rolurile din carieră, video-uri pe Facebook cu toate rolurile, alte gifuri creative cu el și Oscarul, portrete de gală cu el și Oscarul și chiar un joc în care Leo alerga după Oscar.

După tot buzzul creat în jurul lui, cred că toată lumea ar fi vrut să afle ce are de spus actorul despre tot sprijinul, glumele și petițiile pentru ca el să câștige statueta într-un final. În cadrul conferinței de presă de la Oscaruri, cineva chiar l-a întrebat dacă e conștient de această adevarată campanie care s-a desfășurat pentru ca el să câștige. Actorul a răspuns sec: „sunt recunoscător bla bla”. După conferință însă, am reușit să privim acel Leo care ne-a făcut (involuntar) să înțelegem de ce Facebook e așa mișto.

Și dacă răspunsul din video-ul de mai sus nu ne-a impresionat ( minutul 10), măcar să rămânem cu acest meme în cinstea noastră, a celor care am trăit momentul alături de el:

Foto: variety

Foto: variety

Foto: twitter.com/AdrienneMaloof

Dacă ți-a plăcut articolul, m-aș bucura să-i dai un share!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *