Ce ar trebui sa stiti inainte sa vedeti Mad Max: Fury Road

Ce ar trebui sa stiti inainte sa vedeti Max Mad: Fury Road

„Mad Max: Fury Road” a fost primul meu film la cinema-ul 4DX deschis la Mega Mall. Experienta e cu totul neobisnuita, asa ca va incurajez sa va alegeti un film, sa platiti cei 40 de lei pe bilet si sa mergeti! Eu v-as recomanda sa vedeti Mad Max zilele acesta, pentru ca veti pleca de acolo foarte incantati.

Am vazut si am ascultat o serie de interviuri despre film si toata lumea pare a fi de acord ca e un film pe care trebuie sa il vezi, indiferent de genul de productii la care te uiti de obicei. E tot ce ti-ai dori de la un film in ziua de azi: actiune care tine chiar non-stop, suspans, acrobatii si efecte speciale. Bine, si foarte putin romance.

Miller, regizorul, declara intr-un interviu pentru Vice (vezi mai jos) ca desi filmul pare foarte simplu, adica pana la urma sunt doar niste masini care se intrec prin desert, toate detaliile – unele pe care poate nu le-ati observat – sunt puse in scena cu un scop. S-a lucrat minutios la fiecare vehicul si la fiecare cascadorie pentru care nu prea s-a folosit CGI-ul – ceea ce din nou este foarte impresionant la acest film.

Poate un alt aspect interesant din culisele „Mad Max: Fury Road” este acela ca o parte din stafful Cirque du Soleil apare in film si realizeaza acrobatii. Asta e chiar un aspect important pentru PR mai ales ca 3D – ul nu a produs (cel putin pana acum) banii investiti in film.

E bine de stiut si ca Miller lucreaza la proiectul asta inca de la finalul trilogiei cu Mel Gibson in rol principal. Sigur, intre timp, a avut de facut si alte filme ce au dus la amanarea lansarii sale, dar pasiunea lui pentru vehicule il detemina sa mai faca un Mad Max care se va numi: „The Wasteland”.

Mie mi-a placut absolut totul, iar cand am iesit din sala, cu toate ca ma simteam obosita, as fi ramas la cinema sa il mai vad o data. Daca ar fi sa il descriu intr-un cuvant, „Mad Max Fury Road” e GENIAL.

Cat despre cinema-ul de la Mega Mall, ati auzit deja ca nu ar fi tocmai ok sa va luati floricele sau apa sau ce mai vreti voi, pentru ca o sa va incomodeze. Imaginati-va ca experienta e cumva similara cu cea de off-road.

Miller va poate oferi mai multe informatii despre film. Aflati din video si de unde provine obsesia lui fata de masini.

Foto

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.