O pereche de bocanci si povestea lor

O pereche de bocanci si povestea lor

Singura mea sansa de a-mi surprinde prietenul de sarbatori a fost sa fac comanda online de un cadou. Aveam pe lista trei variante: ceas, bocanci si patine. Am redus lista la bocanci, pentru ca am gasit pe Decathlon o pereche buna pentru drumetie pe zapada. Urma sa plecam intr-o calatorie prin tara, in vacanta de iarna si m-am gandit ca ar fi numai buni. Am avut multe telefoane de dat, dar totul s-a terminat cu bine, pentru ca in Romania mai exista bun-simt. Sa va povestesc!

Dupa ce am vazut perechea pe site, m-am interesat cum pot da comanda online. Din nefericire, culoarea bocancilor nu corespundea numarului 43. Prin urmare, am completat formularul de pe site cu seria bocancilor si problema intampinata. Dupa cateva ore primesc un mail de la Decathlon cum ca produsul se afla in magazinul din Berceni si ma intreaba daca merg sa il iau sau vreau sa comand online.

Sigur ca voiam sa comand online asa ca dau reply. Peste cateva ore, adica la 8 fara ceva seara, sun la call center. De acolo sunt directionata catre magazinul din Berceni unde aveau perechea. Cineva din magazin imi raspunde si imi da numarul colegilor de la departamentul de comenzi online. In tot acest timp, fiecare persoana cu care am vorbit si-a dat tot interesul sa ma ajute sa gasesc culoarea si numarul pentru perechea de bocanci preferata.

Altcineva de la departamentul online mi-a spus ca pot face asa: comand o pereche cu numar mai mare si sa il sun apoi pentru a-mi schimba comanda. Zis si facut, doar ca dupa ce am terminat eu de plasat perechea de bocanci in cos, se incheiase programul cu publicul. Am fost putin dezamagita, dar am sunat a doua zi cam panicata la acelasi departament. De data aceasta, imi raspunde o femeie care se uita de o pereche 43 si dupa ce aude cum ma cheama imi spune ca tocmai de imi facea factura. Pfiu, am scapat!

Acum, pe site scrie ca termenul de livrare a comenzii este de 3-4 zile. Nu a durat mai mult de o zi si am primit coletul. Intre timp, am primit un mail de pregatire a comenzii si inca unul de comanda in curs de livrare. In plus, Fan Courier imi trimite mesaj pe telefon ca in data de 18 decembrie se va face livrarea.

Concluzia e ca in ciuda tuturor acestor telefoane – stresul ca nu gasesc perechea dorita de mine – toti cei cu care am vorbit si-au dat silinta sa ma ajute, iar doua lucruri frumoase au rezultat de aici: Decathlon a rezolvat problema tehnica de pe site si, in momentul cand m-am uiat eu, aveau si perechea 43 pentru culoarea maro, iar prietenul meu s-a bucurat tare mult de bocancii primiti.

Cine a mai comandat de pe site-ul lor?

foto.

Dacă ți-a plăcut articolul, m-aș bucura să-i dai un share!

2 thoughts on “O pereche de bocanci si povestea lor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *