Scena preferata din „Hunger Games: Mockingjay Part. 1”

Scena preferata din "Hunger Games: Mockingjay Part. 1"

Ma numar printre fanii lui Jennifer Lawrence. Sincera sa fiu, nu o ador pentru jocul ei actoricesc, ci pentru puterea ei de a fi un model pentru tinerele zilelor noastre. Imi place demnitatea si blandetea pe care o exprima in fiecare poza si faptul ca niciun scandal, ca cel al pozelor nud, nu o poate impiedica sa isi continue munca. Ana Ularu care joaca in „Serena” alaturi de ea spunea intr-un interviu la Dobro Show ca e o tipa de treaba, iar eu am incredere ca romanca noastra spune adevarul.

Aseara am vazut „The Mockingjay” – prima parte din al treilea film „The Hunger Games” – si singura scena care intr-adevar mi-a placut a fost cea in care Katniss canta „The Hanging Tree”. Eu am vazut cantecul ca un punct culminant – momentul in care Katniss intelege de fapt ca suferinta e o soarta mai dura decat moartea insasi. Tot prin cantec sunt uniti si oamenii din Panem care incep cu modestie (inca!) marea revolutie impotriva Capitolului.

Lawrence mai are, dupa parerea mea, mult timp in fata pentru a-mi demonstra mie, dar poate si altor cinefili, cat de talentata este. Saga „The Hunger Games” nu e decat o panza de paianjen din care chiar si ea (cred) ar vrea sa se elibereze cat mai repede, tocmai pentru a juca in roluri cu substanta. Nici „Silver Linings Playbook” pentru care a luat Oscarul in 2012 si nici „American Hustle” care i-a adus un Glob de Aur anul urmator nu m-au facut sa cred ca e o mare actrita, ci doar ca are foarte mult pontential de a fi GROZAVA!

Sunt si alti actori care mi-au aratat tarziu cat de geniali sunt si aici o sa dau doar 2 exemple: Leonardo DiCaprio in „Django Unchained” si Sandra Bullock in „The Blinde Side”, film care i-a adus actritei Oscarul in 2010.

Oare de unde s-a inspirat Suzanne Collins cand a scris acest cantec, poate din filmul „The Hanging Tree” din 1959? 

Dacă ți-a plăcut articolul, m-aș bucura să-i dai un share!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *