Cum uitam putin de probleme?

cum uitam putin de probleme

In timp ce tara arde, romanii au chef de ras si unde sa mearga pentru a uita de probleme? La stand-up! Numarandu-ma printre cei care pe masura ce se uita la tv sau deschid laptopul se ingrozesc si mai tare de viitorul tarii, am zis sa imi iau portia de ras ca sa uit putin de figura lui Ponta si de cum ma trezesc eu in fiecare dimineata sa ma duc la munca, in timp ce am ajuns sa imi fie sila sa ma consulte un doctor de stat. Asta e oricum alta poveste! Sa revenim la stand-up, respectiv sa mergem la Cafe Deko, in seara de 19 septembrie, ora 20:30.

Nu stiu voi cum stati cu punctualitatea, dar eu sunt una dintre acele persoane careia ii e rusine cand intarzie la o intalnire sau la munca. Defect mostenit de la tata, ce sa-i faci! Asadar, trebuie sa intelegeti ca nu suport cand cineva intarzie, mai ales cand acel cineva e un artist pentru care am platit sa il vad. Si nu putin! Ei bine, luand in considerare aglomeratia de la Deko si timpul necesar in care o persoana consuma minim 2 beri la 0.33, in valoare de 10 lei una, se intelege ca trebuia!

Singura “realitate” de poanta, cum ar spune un prieten, a fost aceea a chelneritei care ne-a spus foarte direct ca ea nu are sa dea rest, in conditiile in care de la fiecare masa lua numai bacnote de 10 lei. Trecem si peste acest aspect, si peste faptul ca tu, din negura salii, undeva pe stanga, ai platit acelasi bilet ca aia din centrul salii, spectacolul mi-a placut (dar nu prea). Ma asteptam ca un comedian sa faca glume care sa duca direct la propria persoana, asa cum a spus si Natanticu, insa ma asteptam sa vad si altfel de istorisiri.

Sigur, nu vreau sa par ipocrita si sa nu recunosc ca aia 35 de lei au meritat glumele, spun doar ca toate spectacolele de stand-up pe care le-am urmarit eu, evident pe Youtube, dau aceasta impresia ca e mai usor sa faci oamenii sa rada cand e vorba despre tine. Sorin, de exemplu, mi-a placut pentru faptul ca a incercat si alte glume ce nu se referau chiar la el. Bobonete e un show man innascut; vorbeste atat de natural ca nu ai cum sa nu razi, pe cand Natanticu e mult mai amuzat pe scena decat la tv.

Nu pot sa spun ca am plecat de acolo mai fericita, dar am reusit macar sa imi dau seama cat de greu e sa fii comedian. E greu sa faci o sala plina de spectatori sa rada la glumele tale, mai ales ca publicul roman nu e unul foarte elevant, noi vrem aceleasi glume cu organe sexuale, povesti din familie stupide si femei proaste.

In concluzie, daca vreti stand-up, va invit sa faceti o vizita pe la Deko. Dacati ati mai fost, va invit sa imi lasati un comentariu cu numele unui comedian care v-a placut!

Sursa foto

Dacă ți-a plăcut articolul, m-aș bucura să-i dai un share!

2 thoughts on “Cum uitam putin de probleme?

  1. La club 99 ii gasesti pe Teo, Costel, Vio si Micutu. Ce’i drept eu i-am vazut in Irish-ul din Ploiesti si am dat pe bilet mai putin parca. Daca e sa ma intrebi pe mine Costel e cel mai haios. 😀 Am vazut ca sunt in seara asta doua spectacole de stand-up la Club 99 + Bobi Dumitras care canta in deschidere, iar biletul e 25 de lei. Enjoy! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *