Humus

Uite o rețetă care îți fură doar câteva minute. Aveți nevoie de:

  • 2 căni de năut fiert
  • 2 linguri de pastă de susan
  • sucul de la 1 lămâie
  • 2 căței de usturoi
  • 3 linguri de ulei de măsline
  • apă
  • sare

Toate astea se aruncă cu atenție în blender și se mixează până ajungeți la consistența dorită. Se servește cu boia, semințe de susan sau pătrunjel (fiecare după gust). Și e musai să-l așezați pe lipie libaneză (eu o prefer pe cea integrală).

În fiecare luni, Cătălina vă aduce “Porția de sănătate”. Pentru a vedea restul de preparate, intrați AICI.

Dacă v-a plăcut preparatul și vreți să-l dați mai departe, vă recomand să folosiți hashtagul:#portiadesanatate.

Dacă ți-a plăcut articolul, m-aș bucura să-i dai un share!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *