Jurnal din Botosani, de la un trip la altul

Acum vreo doi ani, am primit o propunere de la o foarte buna prietena sa plecam la ea acasa, in Botosani, apoi in Putna, unul dintre locurile copilariei ei. Evident ca primul meu gand a fost: ar fi o nebunie sa accept. Nu mai plecasem in viata mea asa departe de acasa si credeam ca inca nu e cazul sa ma aventurez. In mesajul pe care i l-am trimis pe facebook am scris insa: Da!

Ce a urmat dupa? O saptamana in care am simtit ca traiesc. Viata alaturi de Claudia, caci despre ea vorbesc, poate fi doar intr-un singur sens – imprevizibila. Nu o sa uit niciodata ziua in care odata ajunse in Botosani, am luat un taxi pana la apartamentul ei, iar cand am coborat ne-am dus direct la magazinul „de la colt” sa cumparam…ce credeti? Hartie igienica! Evident ca am incercat sa nu rad, pentru ca un WC dupa o calatorie de vreo 8 ore cu trenul e o binecuvantare!

In momentul in care am incercat sa deschidem usa, nu gaseam cheile potrivite! Da-i cu telefoane, da-i cu nervi si injuraturi. Hartiile igienice care stateau deasupra bagajelor noastre probabil ca se cacau pe ele de ras!!

De data aceasta, am hotarat sa ii arat prietenului meu locurile pe unde am hoinarit eu „cand eram mai tanara” si in loc de lookul hawaian al Claudiei cu care m-a intampinat la Gara de Nord, in urma cu 2 ani, am admirat toata noaptea, in tren, figura de copil rasfatat a baiatului cu care am toti atatia ani de „mariaj” emotional.

Promit sa scriu despre fiecare zi petrecuta aici si sa va impartasesc in imagini o parte din momentele unice pe care le traiesc, asa ca revin maine cu un nou articol in Jurnal din Botosani.

Dacă ți-a plăcut articolul, m-aș bucura să-i dai un share!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *