How I met your mother – the end

„How I met your mother” se difuzeaza din 2005. Acum suntem in 2014, episodul final. Nu mai stiu exact cine mi-a recomandat să mă uit la serial, dar eu m-am apucat să-l urmăresc de vreo 2 ani. Categoric nu e mult mai bun ca „Friends” și probabil că niciun alt serial nu-l va întrece vreodată, dar a avut momentele lui speciale. Deseori am spus că Barney este singurul personaj interesant, dar succesul pe care l-a înregistrat si Jason Segel, în tot timpul cât a lucrat la HYMYM, mă face să cred că fiecare până la urmă e special. Chiar și Ted care în ultimul episod a reușit performanța de a nu fi plictisitor.

Nu aș putea să dau spoilere, nici dacă aș vrea. Am plâns încontinuu, așa că nu știu cât am văzut din serial. Motivele pentru care am plâns sunt în primul rând cele personale. Pentru mine HYMYM e mai mult decât un simplu serial. Mi-a creat foarte multe amintiri amuzante și dragi anul trecut. Apoi, ultimul episod parcă e cea mai frumoasă ecranizare a vieții pe care o duce omul modern, cum se căsătorește, cum i se nasc copii, cum evoluează lumea și cum dragostea are până la urmă are același chip.

Construcția ultimului episod e năucitoare. Producătorii cred că au pus un pariu: prin câte stări putem să îi facem pe oameni să treacă? Per ansamblu le-a ieșit un recap frumos. Nu a fost la ce mă așteptam eu, dar am rămas impresionată și abordarea lor.

Dacă nu ați apucat să îl vedeți, profit să vă zic doar atât: Barney e diferit. Aștept să îmi spuneți voi dacă vă place de el pe final.

Vouă cum vi s-a părut?

Pentru spoilere si imagini, aici.

Dacă ți-a plăcut articolul, m-aș bucura să-i dai un share!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *