Noua față a blogului. Păreri?

Blogul meu are o nouă față, sper eu, una mai interactivă, mai prietenoasă și mai plină de conținut. Și pentru că nu am schimbat interfața doar de dragul meu, aș vrea să îmi spuneți și voi cum vi se pare. Dacă mai trebuie să îmbunătățesc ceva, nu doar la design, ci și la conținut, să modific ceva ce nu pare în regulă și orice vă trece prin cap legat de aspectul său.

Am fost destul de aglomerată în ultima vreme cu mutarea la București, cu noul job, dar am început să merg pe făgașul meu fără să mă clatin sau să o iau pe o cărare greșită, balanța revenind în echilibru și astfel mă întorc la a împărtăși cât mai multe experiențe cu voi. O parte din timp a ocupat și refacerea blogului. Din păcate, nu m-am înțeles cu cei de la host, așa că încă nu am găsit o rezolvare la problema cu linkurile către twitter. Până o să îmi schimb hostul, am rugămintea să folosiți un alt instrument de share al posturilor care vă plac, prin hootsuite sau orice altceva mai cunoașteți.

Pentru noua fața, care a fost făcută exact așa cum mi-am dorit, s-a ocupat Clahoodia. Abia aștept să o vizitez și să revin în Botoșani, cel mai probabil la începutul acestei veri. Îi transmit prin acest post că și mie și Anei ne e dor de ea și că o așteptam oricând la București. Din ce am observat eu, Clahoodia a devenit pe cât mai bună în ceea ce face, pe atât mai răbdătoare, chiar și cum mine,  iar eu nu am fost cel mai bun client al său, răspunzând cu întârzieri și ifose. Norocul meu e că mă cunoaște prea bine și că nu prea avea nevoie de multe aprobări din partea mea.

Pe Clahoodia o găsiți online, aici.

Per ansamblu, așa se prezintă blogul. Am vrut să pun accent pe conținut. O să scriu în continuare despre temele mele preferate: PR&Social Media, activități din timp liber, călătorii în jurnale și o să reiau interviurile de carieră cu unul pe lună.

Cum vi se pare noul blog?

Share it!

7 thoughts on “Noua față a blogului. Păreri?

  1. Sa (re)facem intrebarea: cum vi se pare noua tema a blogului, nu noul blog. Blogul e acelasi si aceeasi Elena Pelmus. Tema e una foarte curata, dar ai uitat un element foarte important, sa traduci tema in romana. Din cate vad mai lucrezi la tema, dar sa nu uiti zona de jos, la about me… e important. Atat!

    • Buna! Da, mai am muuult de lucru la blog. Sper sa nu uit de about me :)) Si da, ai dreptate cu intrebarea, dar macar in titlul m-am exprimat corect, nu? 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.