FC Petrolul susține „Happy in Ploiești”

V-am zis că suntem aproape de final, nu? Azi am filmat la FC Petrolul și toată echipa e mândră de asta. Cu ajutorul domnului Cristi Notaru am reușit să îi convingem pe unii dintre fotbaliști să apară în clipul „Happy in Ploiești„. Am considerat că stadionul „Ilie Oană”e unul dintre simbolurile orașului și că trebuie să fie văzut de lumea întreagă, plus că datorăm aceste cadre miilor de fani pe care îi are echipa de fotbal.

Eu m-am simțit super „happy” pe stadion. Nu știu câți dintre voi ați reușit să îl vedeți în plină zi, dar ar trebui să mă credeți pe cuvânt când spun că arată bestial! E adevărat că poate nu e un stadion foarte mare, comparativ cu altele din Europa sau chiar din țară, dar rămâi impresionat de priveliște. În plus, nu am mai stat niciodată atât de aproape de niște jucători profesioniști și iar îmi pare rău că, de emoții, am uitat să le cer câte un autograf.

După ce am plecat de la stadion, am mers pe Bulevardul Castanilor sau, cum îi spun eu, Bulevardul Iubirii și am filmat partea mea din clip. Încă o dată spun că nu e ușor să filmezi când nu ești obișnuit cu camera, dar m-am bucurat cât am putut eu de mult și mi-a ieșit din prima. Apoi am fugit către Colegiul Național I.L.Caragiale, locul unde mi-am petrecut opt ani din viață, și am filmat cu o altă Elena, de la Radio Prahova.

happy_elenapelmus

Promit să revin și cu alte detalii din culise în curând și să nu uit! Marți, 11 martie se pregătește o mega-lansare în Pub Doroftei. La orele 20:00 se va lansa clipul! Toată lumea e invitată să participe și să vadă pentru prima dată clipul. Mai multe informații găsiți pe pagina de Facebook a proiectului și haideți să mai dăm câteva like-uri, să ne strângem 800 sau, de ce nu, 1000 de prieteni!

Dacă ai ceva de comentat, aștept mesajul tău mai jos. 

Sursa foto via Facebook „Happy in Ploiești

Dacă ți-a plăcut articolul, m-aș bucura să-i dai un share!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *