Și am ajuns la radiooo!

Me...someone to cooperate

Luni am încheiat filmările pentru Happy in Ploiești. Rezerv un post separat acestei zile, pentru că a fost cea mai lungă și frumoasă zi de filmare în opinia mea. Așa că până termin articolul, vreau să vă vorbesc despre invitația lui Claudius Dociu la Wyl FM. Deseori prietenii mi-au spus că aș fi potrivită pentru o emisiune la radio, pentru că pe vremuri trăncăneam extrem de mult. Acum că am îmbătrânit am devenit o înțeleaptă și mi-am dat seama că ăăăă-urile mele din timpul transmisiei îmi descalifică orice intenție de a mai apărea vreodată pe vreun post local sau național.

Norocul meu a fost că Loredana vorbește mai mult și e chiar mai energică decât mine, astfel încât mi-a acoperit bâlbâielile cu informațiile necesare despre proiect. După ce am ascultat înregistrarea mi-am dat seamă că ăăăă-urile au dispărut în ultima parte a conversației și la final chiar am fost mândră de mine. Claudius Dociu organizează niște cursuri de public speaking și cred că ar fi cazul să particip la un training din ăsta, pentru că deja am devenit complexată că nu pot să îmi exprim opiniile fără oribilele mele ticuri verbale. Sunt totuși mândră că nu am trac și că pot trece peste emoții chiar și atunci când știu că oamenii mă aud real time.

În momentul în care noi am fost invitate la radio, Happy in Ploiești era în plin proces de filmare, iar faptul că am vorbit despre videoclip ne-a adus și alte parteneriate, cum ar fi cel cu Casa de Cultură a Studenților din Ploiești.  Deși vreau să păstrez toate detaliile picante pentru viitorul post, vreau să vă divulg o primă concluzie: când aveți de filmat un clip de genul, cel mai bine ar fi să vorbiți cu grupuri mari de actori, pentru că e foarte complicat să comunici cu oamenii în mod individual, ca să nu mai spun că durează să primești zeci de confirmări din partea lor.

Și o concluzie bonus: ne-a ieșit foarte bine și abia aștept produsul finit.

Mulțumim presei din Ploiești/Prahova care a alergat după noi la filmări și tuturor celor care au participat cu drag și spor!

Înregistrarea de la radio se poate auzi aici. Aștept oricând feedback din partea voastră despre prestația avută. 😀

Dacă ai ceva de comentat, aștept mesajul tău mai jos. 

Dacă ți-a plăcut articolul, m-aș bucura să-i dai un share!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *