Zooey Deschanel: noua diva

Zooey Deschanel: noua diva

Am făcut cunoștință cu Zooey Deschanel prin intermediul serialului New Girl unde interpretează rolul unei lunatice frumoase pe nume Jess. Mi-a plăcut din prima clipă de ea, probabil pentru că îmi aduce aminte de Alexis Bledel, o altă față inocentă și frumoasă de la Hollywood. Citind povestea ei în numărul din noiembrie al Marie Claire mi-am spus că datorită ei s-a născut un nou model de divă.

Cred că numele ei masculin împrumutat de la un personaj al lui Salinger, în nuvela Franny and Zooey, preconizează cumva parcursul ei în viața de film și televiziune. În revistă povestește faptul că de mică a făcut parte din tabăra copiilor nu foarte populari la școală, ba așa cum vedem în filmele americane despre adolescenți, ea era fetița cea urâtă, o marginală a școlii, pistruiată și durdulie. Zooey confirmă în interviul pentru Marie Claire laitmotivul acestor filme de adolescenți cum că celebritatea din această perioadă ajunge să pălească la maturitate. De ce? Pentru că îngâmfarea nu are loc în lumea reală.

Ce trebuie să faci de fapt în lumea reală e să lupți pentru ceea ce ești și să te străduiești de mic să îți descoperi personalitatea prin muncă și pasiuni. În cazul ei pasiunea principală a fost muzica la care nu a renunțat deși a devenit o actriță cunoscută. De mică a început să compună, pentru că muzica îi oferea un refugiu de lumea care nu îi înțelegea ciudățenia. Acum a făcut o obsesie din a-și declara ciudățenia prin versuri indie și în serialul pe care îl produce, New Girl.

Ce apreciez la ea în afara ciudățeniei sale?

Curajul de a face televiziune, chiar dacă pentru mulți actori hollywoodieni televiziunea ar putea însemna coborârea pe o treaptă inferioară în carieră. Datorită producțiilor de succes din ultimii ani, mulți actori și-au dat seamă însă că televiziunea e un lucru bun și reușit, spune Zooey.

Curentul muzical. Zooey Deschanel este noua divă indie. O combinație între flower power și rock alternativ. Cântă despre dragoste într-un mod cuminte. Are o voce de musical și încearcă să o expună în aproape toată producțiile în care joacă.

Stilul vestimentar. Combinații bizare într-un corp de Barbie Girl reloaded. Stilul ei vestimentar e o altă  dovadă de divă în zilele noastre. A părăsit expunerea burții, a picioarelor lucioase și și-a tras o pereche de ochelari să pară o hipsteriță preocupată de educație sau o tocilară sexy.

Online role-model. Orice divă din zilele noastre trebuie să fie online. HelloGiggles.com este un proiect al său prin care vrea să le dea încredere puștoaicelor să uite de cuvântul outsider.

Vorbește despre dragoste cu foarte mult respect pentru o persoană care a divorțat de primul soț. Tocmai de aceea cred până la urmă că fata grăsuță și pistruită din liceu are ce să le învețe pe fetele de azi.

În concluzie, Zooey Deschanel este noul model de divă căreia trebuie să îi acordăm mai multă atenție pentru binele fetelor care vor să devină cineva la maturitate.

Dacă ți-a plăcut articolul, m-aș bucura să-i dai un share!

One thought on “Zooey Deschanel: noua diva

  1. Pingback: Provocarea: crema de corp! | Elena Pelmus-PR si timp liber

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *