Oaza de liniște din centrul orașului

Ploieștiul e un oraș mic în timpul săptămânii, pentru că lumea în general e ocupată cu munca, iar tinerii sunt și ei înghesuiți în școli. Doar parcurile și piețele sunt singurele locuri unde pensionarii mai păstrează vie activitatea orașului. Seara se umple de mașini, iar toată activitatea se mută la fast-food sau în baruri până pe la 8-9. În toată această liniște de la miezul zilei, unii încearcă să conducă un business, că e un magazin de haine, un salon de înfrumusețare sau o librărie.

Imaginați-vă în acest oraș vecin al fratelui mai mare, București, o garsonieră ideală, aflată în centrul cultural al Ploieștiului, unde sunt sigură că mari scriitori ar dori să își înceapă cariera.

În liniște și miros de portocală. Așa își conduce Cătălina afacerea. Acasă la ea e un loc unde nu ai cum să te simți stânjenit de ceva. Când vezi fiecare defect al omului, începi să îl iubești pentru imperfecțiunea lui. Iar clienții regăsesc oarecum acest confort în privirile Cătălinei.

Cel mai mult îmi place filozofia ei : omul e frumos la exterior câtă vreme e frumos și în interior. 

Își conduce afacerea ghidată de un vis, iar în fiecare zi ce trece pare atât de aproape să și-l îndeplinească. Afacerea pentru ea e mai mult o plăcere și asta se vede din momentul în care i-ai trecut pragul. Spre deosebire de clasicele saloane de masaj, La Cătălina cum îmi place să îi spun, găsești căldura de acasă. Și cred că ăsta e principalul ei avantaj pe piață.

Un alt avantaj e prețul per ședință. 35 de RON pentru o persoană corporatistă care stă pe scaun mai mult de 8 ore/zi este aproape nimic. Imaginați-vă că în ziua de azi aproape că nu mai găsești în mall o bluză la acest preț. În schimb, poți să ai cele mai relaxante 45 de minute intr-o luna cu banii astia.

Masajul de relaxare e una dintre serviciile oferite de Cătălina Massage. Oferta ei completă o puteți găsi pe pagina sa de facebook, de unde am preluat și eu următorul mesaj:

Efectuez masaj de relaxare, masaj reflexogen, masaj anticelulitic (crema thermo sau miere), masaj terapeutic, drenaj limfatic si masaj cu pietre vulcanice – 35 lei / 45 minute.

Impachetare cu ciocolata in termocuverta – 45 lei / 50 minute.
Sauna in termocuverta – 25 lei / 45 minute.

Pentru detalii: 0722259603

Totodată vă recomand să îi urmăriți pagina, pentru că postează deseori informații despre produsele pe care le folosește la masaj, alte informații despre cum să te menții sănătos, dar și alte poze care să vă îndemne să mergeți la o ședință de relaxare.

Eu am fost săptămâna trecută la ea și am rămas extrem de încântată. Consider că ploieștenii, dar și oamenii în general cunosc remediile masajului, îl doresc, dar nu se duc la o ședință din varii motive. Nu înțeleg reticența oamenilor pentru masaj, dar știu că spre exemplu la mine, prima oară a fost rușinea inexplicabilă, până când m-am dat jos de pe masa de masaj și am simțit ca am renăscut. Cam asta e senzația. Masajul te revigorează și îți dă energie.

Așadar, mergeți la masaj! Încercați să mâncați mai puțin dulce sau orice e procesat și combinând cele două sfaturi veți ajunge la vorba Cătălinei că dacă ești curat în interior se vede și la exterior. Vreau să cunoașteți, dacă aveți timp, un alt masor care povestește pe blogul lui despre cultura masajului, a meditației și vreau să vă transmit cuvintele lui pentru a vă da de gândit:

Everybody on a massage table is beautiful. There are really no exceptions to this rule. At that first long sigh, at that first thought that “I can stop hanging on now, I’m safe” – a luminosity, a glow, begins.

Marți e ziua dedicată Ploieștiului. În fiecare marți o să vă aduc noutăți legate de localurile în care am fost sau la ce activități am mai participat din dorința de a vă face cunoștință cu orașul meu natal. Cine știe, poate că sunt de folos celor care locuiesc aici sau turiștilor care trec prin Ploiești. 

Dacă ți-a plăcut articolul, m-aș bucura să-i dai un share!

4 thoughts on “Oaza de liniște din centrul orașului

  1. Pingback: Locul în care vrei să rămâi un visător | Elena Pelmuș-PR şi timp liber

  2. Pingback: "La Catalina": terapie pentru corp si suflet | Elena Pelmus-PR si timp liber

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *