Top 3 seriale horror de Halloween

Top 3 seriale horror de Halloween

Sărbătoarea asta a americanilor m-a inspirat să fac acest post așa cum și eu îmi doresc să îi inspir pe cei care caută costumația potrivită de Halloween, potrivit serialelor care ne ocupă viața. Tema nu putea să fie decât horror, așa că iată ce costume propun împătimiților de vplay și cluburi.

Vrăjitoare pentru fete. E nevoie aici de puțină discriminare, pentru că femeile conduc lumea în American Horror Story. Puterea feminină e și mai pronunțată în sezonul 3 care vrea să ne povestească viața unor vrăjitoare moderne. Deși mulți vorbesc deja de eșecul acestui sezon, aducând veșnicul argument că tema e expirată, eu continui să spun că AHS este cel mai bun serial horror care va exista vreodată. Mai multe despre serial puteți citi aici.

Schelete pentru fanii Hannibal. De ce schelete? Pentru că preferi să fi un mort care umblă pe străzi decât hrana preferată a protagonistului Hannibal căruia îi place să gătească nimic altceva decât carne umană. Printre felurile sale preferate se numără plămânii cu vin roșu. Și asta nu ar fi nimic dacă ați face o comparație cu celelalte scene din serial. Deseori am impresia că serialul a fost conceput de un criminal psihopat (Hannibal), pentru că celebra moarte se transformă într-un ceremonial care își pierde semnificația cotidiană și chiar pe cea din alte filme sf sau basme. E de neimaginat! Așa că dacă stați bine cu inima, zic să vă uitați.

Zombie. Cine nu vrea să fie un zombie pentru o zi, că tot îi vedem peste tot în The Walking Dead? Eu una da. Probabil că dintre cele 3 exemple, aș alege să fiu zombie, practic undeva între viață și moarte. Pragul ăsta cred că e cel mai înfricoșător dintre toate. La fel de frapant e și succesul serialului. Excelent de horror la început, pe parcurs o să vă obișnuiți cu ființele plimbătoare. O să vă placă în schimb situațiile unice în care protagoniștii sunt plasați ca niște păpuși la teatru. Despre serialul ăsta v-am mai scris aici.

Pentru că am ajuns în era în care serialele ne influențează comportamentul, propun să ne luăm inspirația tot din aceste producții, mai ales că unele pot fi cu adevărat educative. În curând o să vă povestesc și de ce cred asta. Oricum ar fi serialele ne ocupă timpul liber și devin teme de discuție cu prietenii, așa că nu ezitați să oferiți și o explicație pertinentă pentru caracterul vostru, dacă vă numărați printre personajele alese și în acest post.

În rest….buhuhu!

Dacă ți-a plăcut articolul, m-aș bucura să-i dai un share!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *